Haastavaa syyskalastusta

You may also like...

4 Responses

 1. MakeA sanoo:

  Terve taas! Tuo kaweri tasuri hologrammilla näyttää tosi hienolta, täytyypä hommata muutama, mutta näytti olevan hiukan kaukana jälleenmyyntipaikat täältä etelästä. Jos sitte saisi suoraan valmistajalta,, täytyypi laittaa viestiä!! Jaahas, sitä käytiin uistelemassa. Meikäläisen vuoro tuleepi tulevana lauantaina. Joskohan vedenlämpö alkais oleen jo hyvillä kantimilla. Missä syvyyksissä veditte? Luulen että tane alkaa olla kohtapuolen aikas rannassa ja matalien karikkojen reunoilla. Sieltä ainakin ajattelin kokeilla itse. Jätän nuo raksihommat muille ja meinasin uittaa vaappua ja peltiä. Aikamoista kalakeliä on kyllä luvattu mutta en ole oikeen pitkään aikaan hirveesti luottanut 4-5 päivän takaisiin ennustuksiin, saattaa muuttua ihan yön aikana!

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Terve, Kaweri on kyllä hyvännäköinen tasuri, malttamattomana odotan jäitä, että pääsee ahvenille testaamaan.

   Osa rakseista ui pinnan tuntumassa ja osa oli painotettu syvempään, en kyllä tullut kysyneeksi kuinka syvään. Joitakin metrejä :)

   Ensilumi satoi tänään Kuopioon ja seuraavien päivien sääennusteet ovat kauheat. Ilmanpaine lähti aika jyrkkään laskuun, joten nythän se kala tietenkin söisi :/Noh, siellä ne nyt saavat herkutella ihan rauhassa, ei ole Puattisella asiaa Kallavedelle. Kireitä siimoja sulle tuleville reissuille!

 2. Nimetön sanoo:

  Kävin myös hakemassa Petriltä noita ahven vertsuja. Todella maukkaan näköisiä! Paljoa ei ehtinyt uittamaan mutta täytyy pilkkireiästä pomputella seuraavan kerran :)

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   On ne kyllä hyvännäköisiä! Talvella aion itsekin testata, mielenkiinnolla odotan tuloksia :) Laitahan sitten kommenttia, kun pääset pilkkireiälle, että maistuuko raitapaidoille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.