Ahvenet kesälomalla

10 Responses

 1. Mika sanoo:

  Tänään saatiin yli 60 ahventa mut osa oli pienii että laitin takas kasvamaan ja ruokakokoa oli kyllä 10 kg ahvenia. Eilenkin sain yli 5 kg joten ei ahvenet täällä lomaile vielä ainakaan. Oli tuossa pari viikkoo huonoa keliä ettei tullut ahventa. Ja sit yks kuha 40cm. Ei raumalla ole oikein tullut kuin alamittaisia kuhia, en ole ainakaan kuullut että joku olis saanut isompaa.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Wau, siellä sitten ahven syö tosi hyvin! Itse mietin josko viikonloppuna lähtisi vähän uusille vesille, kun tuntuu että Kallaveden ahvenet ovat nyt lomalla. Ehkä toiselta järveltä löytyisi paremmin…

   • Mika sanoo:

    Joo täs viikonlopun aikana tullut 20 kg ahventa. Tänään kaverin kanssa 12 kg ja eilenkin 8 kg + ne kymmenet pienet mitä laitettiin takas kasvamaan. Täällä on sellainen virtaava kapea veneväylä josta ahventa tulee ja siitä ollaan saatu lähes kaikki ahvenet.

 2. Eki sanoo:

  Hauskaa luettavaa!

 3. Kari sanoo:

  Hei Jaana! Kiitos kivoista tarinoista, niitä lukee aina mielellään! Kysymys: mistä olette hankkineet nuo riippusängyt ja niihin ne nainiot suojaverkot? Tuota täytyy kokeilla!

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kiitos Kari! Riippumattoja löytyy useistakin nettikaupoista, googlaa DD Hammock Frontline XL, hyttysverkko on siinä kiinteänä :) Voin suositella, tälläkin hetkellä köllöttelen riippumatossa 😁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.