Ahventa yritin, kuhaa tyrkkäs

You may also like...

8 Responses

 1. HenKKa sanoo:

  Ankkurointi ei ole hyvä kun se pöläyttää yleensä pohjaa jolloin pahimmillaan karkuutetaan kalat. Paras on keulasähkömoottori ja mielellään taivasankkurilla. :) Se on jigihommissa rautaa.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kyllä se taivasankkuri menee heti hankintalistalle, kun seitsemän oikein pärähtää lotosta ? Ois kyllä ihan huippuvehje jigaukseen..

 2. Tero Rönkkö sanoo:

  Antaa porukan pahoittaa mielensä verikuvista. Kai kaikki tietää että ne tapetaan syötäväksi otettaessa? Ja vertahan niissä on sisällä. Hieno artikkeli jälleen! Kiitos.

  P. S. Koska minulla ei ollut itselläni kunnollista karttaa kalastukseen ja liikenneviraston merikartat on nyt avoimena, niin koodasin Androidille muikku nimisen sovelluksen. Siinä on ne mainitut merikortit ja näkee mukavasti paikkoja niiltä alueilta. Tarkoitus on tehdä siihen vielä kalapaikkojen ja saaliiden tallennus.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Luonnollistahan se tosiaan on, että verestetyssä kalassa saattaa näkyä verta ?
   Mukava homma, että keksit karttaongelmaan ratkaisun :) Mulla on kännykässä karttaselain ja sen saa muistaakseni neljälle laitteelle asennettua. Kätevä kotona katsella tabletilta ja etsiä uusia kalapaikkoja ja sitten kalareissulla näkee kännykästä nopeasti oman paikan. Ja paikat saa myös tallennettua siihen, olen hyödyntänyt sitä myös sienimetsässä ja parhaat paikat on tallessa ;)

 3. Hannu sanoo:

  Kyllähän alu busterit perus jämäköitä veneitä on. Luulisin, kun vanhanmallin nelimetrisillä on melkoisissa myrskyissä selvinneet niin nykyiset isommat ja painavemmat mallit turvallisia normi kuormalla kovemmassakin kelissä. Joku irrotettavalla ht-katteella varustettu L-buster 50hv moottorilla on ostoslistalla heti kun vaikka sitten se kuusi ja lisänumero osuu kohille.
  Mukavasti näyttää jigillä ruokakaloja nousevan.
  Omat yritykset olleet vähän puolitehoisia niin Ahtikin jättänyt
  antinsa antamatta.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Niin luulisi sen Busterin olevan luotettava ja vakaa vene, sen verran suosittu puatti näkyy olevan..
   Jigikaloja on ihan kivasti nyt tullut, ihmettelen kyllä, että tasuri ei ole koko kesänä eikä syksynä toiminut ? Ja jospa se Ahti sinuakin muistaa, kireitä siimoja!

 4. Aaron sanoo:

  Jos Busterin ostat niin kannattaa myyjältä kysyä onko niitattu tai vuotoa. Niiteistä yleensä vuotaa jollei kunnolla laitettu kiinni. Harmi myös ettei ole facebookkia jotta voisi osallistua arvontaan :D

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kiitos neuvoista! Ehkäpä tänne blogin puolellekin kehittelen jotain arvontaa myöhemmin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.