Chef’s Choice on myös Jaanan valinta

You may also like...

13 Responses

  1. Jäpä_k sanoo:

    Jahas…vai tykkäillä pittää :) Mites tykkeet,ku ei oo FB.tä.eikä tuu ;)
    Mä tykkeen perinteisestä rasvaliipasta,nahkavyöstä+kierteenpoistajasta..(eiookoskaanpettäneet).
    Mut voin ottaa lahjan vastaan..Kiitos. :)

    P.s Onko keskustan valkeinen pannassa,kun ei oo ketään näkyny kalassa???

    Hölökyn kölökyn!!

    • Jaana Jekkonen sanoo:

      Sinne vaan Facebookin ihmeelliseen maailmaan mukaan, tervetulloo :)
      En tiedä Valkeisesta, silloin viime toukokuussa siellä itse kävin viimeksi, törmättiinkin silloin :)

  2. Nimetön sanoo:

    Täytyy sanoa että ompas komia keksintö…
    Jaana noin niinkun 30v kalastaneena en
    huolisi tota sähkömyllyä millään,
    Osaan terottaa ihan itse filettini,
    ei millään pahalla mutta jos se taito
    puuttuu niin voi voi

    • Jaana Jekkonen sanoo:

      Hieno juttu, että taitoa löytyy. Kaikilta sitä ei kuitenkaan löydy ja hyvä, että me vähän tumpelommatkin saadaan veitsemme teräviksi tekniikan avulla ;)

  3. Pekka sanoo:

    Hyvin tehty arviointi/esittely, kiitos siitä.

  4. Janne sanoo:

    Teroittavatko nämä sähköteroittimet veitseen useamman kulman, vai ainoastaan leikkaavan pinnan? Ts. ohentavatko ne myös veistä leikkaavan pinnan yläpuolelta? Jos ei, niin silloin käsinteroittamalla tai käsin- ja sähköteroituksen yhdistelmällä saadaan veitsille paljon enemmän käyttöikää kuin pelkästään leikkauspintaa teroittamalla.

    Toinen juttu, mitä hyötyä tuon sähköpostin antamisesta on? Saako sen antamalla blogin esim. seurantaan, jolloin sähköpostiin saa ilmoituksen kun blogiin on tullut lisää kommentteja?

    • Jaana Jekkonen sanoo:

      Tämä kyseinen teroitin teroittaa terään 20 asteen viisteen. Sähköpostin antamalla saat (käsittääkseni) ilmoituksen, jos vastaan kommenttiisi?

  5. Atomi sanoo:

    Olen kokeillut sähkövermeitä, mut ei ollut kovin hyvä. Löytyykö tuosta autuus?

    • Jaana Jekkonen sanoo:

      Itse en ole kokeillut sähkövermeitä tätä ennen ja ainakin minä löysin autuuden :) Veitsistä tulee oikeasti tosi terävät, takaan sen :) Itse ihastuin laitteeseen heti ensimmäisellä käyttökerralla.

  6. M_A sanoo:

    Lähes kaksi vuotta mennyt sähköteroittimen testistä, joten olisi mielenkiintoista kuulla kommenttisi teroittimesta nyt.
    1. kuinka ahkerassa käytössä teroitin on ollut ja onko laitteessa ollut ongelmia?
    2. onko teroitus säilynyt hyvin veitsissä, vai pitääkö teroittaa nyt useammin?
    3. kuluma veitsissä (toki riippuu teroituskerroista)?
    4. kuinkan hyvin teroittaa esim. sahalaitaiset?

    Itse pohtinut saman laitteen ostamista ja siksi käyttökomuksesi kiinnostaa.

    Hieno blogi, tsemppiä kirjoittamiseen!

    • Jaana Jekkonen sanoo:

      Hei ja kiitos viestistä! Teroitin on toiminut hienosti ja on säännöllisesti käytössä 1-3 kertaa kuukaudessa, vähän kalansaaliista riippuen =) Terät pysyvät terävinä, mikäli veitsi on normikäytössä keittiössä, mutta meillä fileerataan yleensä ahvenia ja kuhia, joiden paksu nahka ja suomut tylsyttävät veistä muita kaloja enemmän, siksi teroitetaan fileerausveitset lähes joka kerta. Yhtään uutta veistä ei ole tarvinnut tänä aikana hankkia, teroitin ei siis ”syö” terää pilalle ainakaan kahdessa vuodessa =) Sahalaitaisia veitsiä emme käytä ollenkaan, joten niiden teroituksesta en osaa sanoa.

      • M_A sanoo:

        Kiitos vastauksestasi. Minulla on toisena vaihtoehtona ollut ”Work Sharp” nauhakone, jolla saisi säädetyt kulmat terään. Joka tapauksessa molemmat varmasti ok koneita, joten lantin heittoon ja kaupan kautta kotiin :)

        ps. sahalaitaa en käytä kalan käsittelyssä, mutta esim. tomaattiveitsi tylstyy ikävästi ajan saatossa ja siihen kaipaisi alun terävyyttä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.