Ei makeaa mahan täydeltä

You may also like...

9 Responses

 1. Poti sanoo:

  Minulle tänään talven eka ruokakala :D Pieni hauki pääsi pannulle paistumaan, taisi olla kymmenes reissu ja jo nyt tuli ruokaa :D Muutama korppi pyöri ympärillä ja löysin matalasta lahdesta särkiparven joten ny on korpeillakin ruokaa. Suolistin hauen jäällä ja mahasta löytyi elävä kiiski, oli niin terhakassa kunnossa että laskin takas järveen jonkun isomman ruuaks. Viikko olis viel lomaa jäljellä ja huomenna talven eka reissu Pellingin selälle, josta viime talvena tuli jokusia vileahvenii. Kireitä:

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   No eihän tuota ensimmäistä ruokakalaa sitten kauan tarvinnut odottaa =) Aikamoinen ahmattihauki ollut, hyvä että vapautit kiiskiraukan ;) Meillä pilkkikaveri sai eilen hauen ja silläkin mahassa kiiski. Hauki tulikin kiiskiväritteisellä tasurilla.. Mutta sen kiisken elämä päättyi vähän surkeammin, oli jo hengetön. Kireitä siimoja sinullekin!

 2. Eemeli Romppainen sanoo:

  Tänään se sit kopsahti kohalleen ekalla reijällä ei mitään eloa ja toisella reijällä melkeen 3kg 200-450gr ahvenia :D päivän saalis 4.2kg tuon kokoluokan kalaa. Ja vielä ite tekemällä kevennetyllä suurin osa kaloista. :D Valillä aika varovaista ottamista mutta, oli koviakin tärppejä. ja Olihan siellä isokin mörkö kiinni katko vaan siimat yllätys yllätys. huomenna vois lähteä ostamaan sähkösavustinta missähän noita myydään?

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Wau, uskomattoman hieno saalis! Sotkaltako siis? Onnea! Tais sattua kunnon ajoahvenparvi alle. Oliko sulla luotain? Ja vielä omalla kevennetyllä, tarkoittaa sitä, että olet taitava :) Honkkarissa ainakin myydään sähkösavustimia ja ihan hyvällä hinnallakin vielä..

 3. Eemeli Romppainen sanoo:

  Ei ollut sotkalla Nilsiän puolella olin. Oli luotain eihän sitä osaa ilmankaan sitä kalastaa ku kerran sitä on käyttänyt. :D Jeps pittää huomenna käydä kattelee..

 4. Esaalokuvanan iki sanoo:

  Toissapäivänä olin velipojan +serkun kanssa mestalla
  mistä oli aikaisemminkin tullut pannukarkeeta,no eka reikä
  siihen lähelle mistä oli aikaisemminkin tullut velipoika vetäs
  noin suurinpiirtein 10m päähän oman reijän ja serkku saman matkan
  päähän,minulla oli morri ja siinä tietenkin kärpäsiä,velipoika vähän ajan kuluttua
  huusi minulle tyyliin-NO missä niitä isoja ahvenia oikein on (malttamaton)kuinka
  ollakkaan sattu justiisa ottamaan meikäläisen pilkkiin jööti ahven huusin siinä sitten
  ”tämmöttiä täältä tulee” se naaman ilme olis ollut valokuvan paikka :)
  no loppu saldo oli kuitenkin se että saatiin kaikki ihan paistikarkeeta-ainaskin 2pannullista
  per lurjus,kova oli rämpiminen hiki pukkas joka äijjällä.

  kireitä-Esa

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Heh, siinä on ollut ahvenen syönnillä ajoitus kohdallaan :) Hyvä saalis! Kireitä siimoja!

 5. Mikko sanoo:

  Tänään käytiin kaverin kanssa Puruvedellä pilkillä ja määrällisesti tuli paremmin kuin viime lauantaina, mutta yhteispaino oli ihan naurettava tämän päivän saaliilla, kahdeksan ahventa ja alle 150 g. Kaveri sai edes yhden isomman, reilu 200 g ahvenen. Oli aamupäivästä viehkeä usva jäällä, näkyvyyttä joku 30-50 m, iltapäivän puolella aurinkokin näyttäytyi, mutta ei sillä ollut kalantuloon minkäänlaista merkitystä.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Sentään on vähän kaloja löytynyt, positiivista :) Täällä päin ei näy kaiussa enää mitään, kalat ovat totaalisesti kadonneet..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.