Ihana mökkiloma Taivalkoskella

You may also like...

8 Responses

 1. Mari sanoo:

  Hossa on kyl ihana paikka. Käyty jo vuosia ja taas olisi lähtö edessä 13.4. Harmi ettette käyneet hissassa.

 2. mika sanoo:

  itse pidän morrivapaa kuldamorrilla varustettuna aina käden ulottuvilla.. monesti saanut ahvenet aktivoitumaan sen avulla jos ovat aiemmin vain käyneet haistelemassa tasuria

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Minä kalastan yleensä aina niin syvässä, että morria on hankala käyttää, mutta ehkä pitää tästä lähtien yksi kuldamorri pitää aina valmiudessa =)

   • Henrikson sanoo:

    Mikä on niin syvää että morria on hankala käyttää. :) Minä olen pilkkinyt 14 metristäkin 7mm volframi morrilla jos kala aktivoituu tasuriin mutta ei suostu sitä millään lyömään. Kun kala näkyy aktiivisena vedessä vielä niin silloin kun lasket morrin niin se yleensä ampuu jo väliveteen siihen kiinni sen jälkeen kun se on tasapainolla ensin hyvin ärsytetty. :)

    • Jaana Jekkonen sanoo:

     No voihan sitä tietysti syvässäkin morritella, siinä on vaan se ”huono” puoli jos kalaa tulee, että morrin laskeminen on aika hidasta.. tietty tuon kokoinen morri jo painaakin jonkun verran :)

 3. Jäpä_k sanoo:

  Töttöröö.. No on ollut puitteet kohdillaan. :) Se on tuolla muiden reviirillä kalastaminen aina nöyree..pittää tehä loitsuja ja kaikenlaisia kommervenkkejä, ennen jäille mennoo..uso vuan,sit voi onnistua; ). Joku muukin vinkkas Hossasta..suosittelen !! Huomenna kuulemma suap isoja abboja (sano joku).ni tilaan täs samalla n.10 kpl,ta..semmosia 350g painosia; ) Kiitos

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Töttöröö! Kyllä oli puitteet kohdallaan ja loma ikimuistoinen :)

   Laitetaan ahventilaus korvan taakse =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.