Ja ulkona kesäyö

You may also like...

2 Responses

 1. Minna Saramo sanoo:

  Virmasvedellä olen lapsuuteni kesät kalastellut ja kalastuskärpäsen pureman sieltä saanut. Ukki teki kaislikon laitaan syvänteeseen ns. turon ja affenia siitä sai niin onkien kuin pohjapilkillä. Verkoilla tuli ”mulloa”. Ihana kirkasvetinen järvi.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kiva kuulla! Parhaat kalapaikat taitaa siirtyä ”perimätietona” aina sukupolvilta toisille. Minä en ole Kuopiosta kotoisin, joten tämän seudun järvistä on itse pitänyt yrittää kalat löytää ja toisinaan olen löytänytkin, mutta yleensä en ?

   Virmasvesi on kirkas ja melko tasainen suurimmaksi osaksi, ainakin kartan perusteella. Siksi se onkin haastava kalastaa, kun ei oikein karttakaan ole apuna. Nyt huomattiin, kun ajettiin siellä ja piirrettiin samalla omaa karttaa pohjan muodoista, että siellä olikin enemmän syvyysvaihteluja, mitä plotteri antaa ymmärtää eli valmiit kartat eivät ole tarkkoja. Pitäisi vaan käydä enemmän ja tutkia alueita tarkemmin, ehkä siten kalapaikatkin löytyisivät. Ehkä palaan veneen kanssa sinne vielä joskus, kun lauantain lähes kalaton reissu on unohtunut ☺️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.