Jippii, kausi auki tyhjällä reissulla!

You may also like...

6 Responses

 1. Janne sanoo:

  Ei täällä Keski-Suomessakaan mitään ilotulitusta ole vielä ollut, mutta ruokakalat kuitenkin joka reissulta. Paranee varmaan huomattavasti viikon parin sisällä. Meidän vesistöissä kalat majaavat matalammassa. Jigiin napsuu noin 3-5m vedestä.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   No sehän on huippuhyvin, että joka reissulla ruokakalat! Täytyy ensi viikonloppuna itsekin etsiä vähän matalammasta, kun syvässä oli niin tyhjää..

 2. Olli Oikarinen sanoo:

  Kateellisena kattelen noita avoimia vesiä, täällä Oulujärven maisemissa saa odotella varmaan kesäkuulle, että jäät lähtee. Viikko sitten selällä oli yli 70cm jäätä ja ihmisiä vielä pilkillä. Tänään tullu 10cm uutta lunta ja nollakeli. Toivottavasti edes sulamisvedet nostais ton vedenpinnan lähelle normilukemia, tällä hetkellä aika pohjalukemissa :/ se lupaa huonoo minun perusmestoille, jotka toimii sitä paremmin mitä korkeemmalla vesi on.

  Jospa sieltä se venekauden avauskala nappais sulle vaikka seuraavalla reissulla :)

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Ei täälläkään vielä monessa kohti sulaa ole, mutta aika nopeasti varmaan Kallavedestä nyt jäät lähtee. Toivottavasti teidänkin korkeuksilla pääsee pian venekauden aloittamaan :)

   En uskalla vielä kalaa toivoa moneen reissuun, mutta jos mäihä käy, saattaahan se avauskala tulla jo seuraavalla reissulla :)

 3. Jäpä_k sanoo:

  Hellou! Jahas,se on nyt sitten reissu korkattu. :) Anna tekniikan huilata ja roiski vapaavalintaiseen sektoriin,tiiä vaikka nappais.. :)
  Nää (jokapaikankiireet) sotkee nyt meikäläisen fisuilua,mut loppuviikolla kyl jigit lentää,sit pannulla tirisee…hmm..vaik puutikkuja ;)

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Hellou sinä kiireinen mies! Täytyy roiskia viikonloppuna sitten, kireitä sulle puutikkujen metsästykseen =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.