Jussi takana

You may also like...

14 Responses

 1. Pete sanoo:

  Laitappa seuraavan kerran vähintään 6tuumanen vertikaali niin jos niitä isompiakin tulloo.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Niitäkin on tullut välillä uiteltua huonoin tuloksin, mutta testaan kyllä ensi kerralla. Jospa onni olisi kääntynyt :)

 2. Simasuu sanoo:

  Koittakaa nyt sitä vetouistelua niin voi ruveta sitä fisuakin nouseen..puikkarissa voi pilkkiä baaritiskillä

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Vähän on huonot lähtökohdat uistelulle, kun täytyy itse olla vapatelineenä, mutta täytyy kokeilla jollakin vaapulla lähiaikoina, kunhan muistaisin ottaa vaappuja mukaan :)

 3. joku vaan sanoo:

  Hietasaloon ei ole kymmentä kilometriäkään.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   No ei ihan, eteläpäähän vain 9km meidän laiturista :) Pohjoispäähän taitaa se kymppi tulla..

 4. Mikko sanoo:

  Sormi olikin jo melko hyvässä kunnossa, joten uskalsin juhannuksen pyhinä kalalle. Perjantaina olin kaverin kanssa kalassa, hauet nihkeellä syönnillä ja kaiken hyvän lisäksi sähköperämoottori kyykähti, onneksi ei ollut ainoa kone veneen perässä. Lauantaina kävin toisen kaverin kanssa uistelemassa ja sain n. 100 g ahvenen, 2,99 kg hauen ja alta kiloisen hauen, kaveri sai mittakuhan ja reilu kiloisen hauen. Koin viehemenetyksen, kun ottivaappuni jäi johonkin raskaaseen kiinni, epäilisin uppotukkia, kun paikka oli tukinuitto reitillä. Sunnuntaina sitten käytiin perjantaisen kaverin kanssa uistelemassa viisi tuntia tyhjää, oli kauden eka mp-reissu.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Jes, hyvä sormi, tiesin, että pystyt siihen! =D Mikäs moottoriin tuli, hajosiko kokonaan? Hyvin olette jussina kalaa saaneet, mutta sunnuntaina taisi Ahti olla yhtä nihkeänä kuin täälläkin päin.. Mutta tosi hyvin, jos kauden eka mp, mulla niitä on keräiltynä jo pitkä lista. Harmillinen menetys vaapulle, kyllä minuakin ärsyttää se tasuri. Joku saisi kerätä ne uppotukit järvien pohjasta, ei niistä ole kuin harmia ;)

   • Mikko sanoo:

    Purin sitä sähkötuupparia ja siinä kahvan päässä koneen sisällä on se säädin, mikä lie oikealta nimeltään. Puhdistin sen ja siinä alkoikin pura-kasaa-pura-kasaa-pura leikki, lopulta löytyi vika, kun yksi liukuva osa hajosi lopullisesti. Yhteyden otto OPM:lle huoltoon ja sieltä pyysivät osoitettani. Tänään postipate toi laatikkoon paketin OPM:ltä ja kas siellä oli kokonaan uusi säädin. Piti heti laittaa kiitospalautetta OPM:lle. Unohtivatko vai tuliko osa sitten tarkoituksella ilman maksun tarvetta.

    • Jaana Jekkonen sanoo:

     Loistava juttu :) Ja tuosta OPM:sta olen kuullut paljon positiivista itsekin. Kyllä maine kannattaa pitää hyvänä kalastuspiireissä, sillä hyvä kello kauas kuuluu, paha vielä kauemmas =)

 5. Hannu sanoo:

  Kovaa kyllä kulukee kokoonsa nähden nuo risteilypaattiset.
  5.3kg 94cm hauki juhannus kalastuksen kohokohta, otti auringon laskiessa savumuikku rapalaan. Sukkulakuhia (45-50cm) muutaman ahti suonut, mutta toiveissa tälle kesää ois vielä yksi pyöreämpi, sellainen parin kilon. Ahvenet kadoksissa.
  Uusin ”järjestelyin” kalastuksen sovittaminen kuhan ruoka-aikaan on onnistunut työviikollakin ilman univelan kertymistä, ensin muutama tunti unta ja sitten loppuillasta järvelle.
  Hyvän kalakelin ollessa läsnä, huomaa ajatusten siirtyvän ottipaikoille ja ”täpinän” voimistuessa ei voi jäädä kotiin. Joskus on pidettävä välipäiviä jos edellisen reissun (mahd) saalista on vielä syömättä, mutta niin on käynyt harvoin:).

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kyllä ne laivat kovaa menee, just ja just pysyisin omalla pikkupuattisella rinnalla :) Tosi hieno hauki kyllä tarttunut, jytky! Ja ruokakuhista olen kade, montakohan viikkoa sitä joutuu vielä itse olemaan nälässä :) Kesällä kalastaminen on kyllä mukavaa, kun kalaan voi lähteä melkein milloin vain. Ja illalla kalansyönti vaan paranee. Kireitä siimoja sulle Hannu ja toivottavasti se parikiloinen tarttuu siiman päähän!

 6. Nimetön sanoo:

  Oletko kalastuksen lisäksi myös luonnon-ja eläinten ystävä?
  On hienoa, että vastailet kohteliaasti lukijoittesi kommentteihin.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kiitos kommentista, minusta on mukava jutella lukijoiden kanssa kommenttikentän kautta :) Tykkään luonnosta tosi paljon ja rakastan kaikkia karvaisia otuksia, paitsi tarantelloja ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.