Kalastusreissu merelle

You may also like...

4 Responses

 1. Mari sanoo:

  Kävi silmään tuo kommentti että kuhakausi on ohi. Kun Kyllä se vasta on alkamassa jos puhutaan jigikaudesta. Viikko sitten tuli ensimmäinen mitta kuha ja eilen jo kolme. Lokakuun loppua kohti tahti vaan paranee. Sen todistaa myös laiturilla seisovat kalastajat joiden määrä oli eilen lähellä 20ntä kun viikko sitten oli pari kolme kalastajaa. Kyllähän se merellä kalastus on ihan eri kuin sisävesillä. Itse kun aina kalastaa merellä on vaikeaa löytää kala järviltä.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Ok :) Harmi, kun kuhista emme saaneet mitään havaintoja perjantaina. Viihtyvätköhän ne sitten merellä eri paikoissa kuin ahvenet..

 2. Nisu sanoo:

  Kivat nämä uudet sivusi! Olen huomannut merellä pilkkiessä, että ahven saattaa ottaa myös pilkkiin/morriin vaikka se vain makaisi pohjassa. Ahvenilta löytyy joskus kyllä mahoista mm. kilkkejä, jotka oleilevat pohjamudissa. Ehkäpä jotkut yksilöt sitten ihan tarkoituksella etsivät pohjan tuntumasta apetta ja ahmivat kaiken mahdollisen suuhunsa. :)

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kiitos! Piti googlettaa tuo kilkki, ihan uusi tuttavuus :) Joo erikoinen tuo ahventen tyyli ottaa ihan pohjasta, ehkä täytyy joskus järvelläkin sitä kokeilla :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.