Kolme kiloa iloa

You may also like...

10 Responses

 1. Mika sanoo:

  Onnittelut hieno on kala?. Kuhafileetä itelläkin jääkaapissa huomiseksi ruuaksi oottamassa. Tänään kuha erehtyi k.p.baitsin kalajigiin värikoukulla höystettynä.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kiitos, kuha on kyllä herkkua ja maistuu vielä paremmalle, kun on itse pyydettyä :)

 2. Poti sanoo:

  Hurraa!!!! Miä lähen ny toho kotijoelle kokeilee josko sielt ruokakalaa tulis…kelit ei oo ny loman aikaa ollu suosiollisii kalastuksee mut onpahan ”sisätöissä” syntynyt jääkaapilliin maustekurkkui talven varalle :D Pitihän se minunkin käyä noit Savagen padle tailit hakemas…..

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Jee!! Kelit ovat olleet kökköjä viime aikoina, mutta onneksi olet kalastukselle keksinyt vaihtoehdon, maustekurkut ovat namia! Jospa ne Savagen jigit toimisivat jatkossakin, pinkin aikakausi kun oli aika lyhyt ;)

   • Poti sanoo:

    Yks alamittanen kuha salakkapaddlella. PIkku ahvenia virran suvannosta eli ei ruokakalaa. Mahti keli oli ja fiilistelin pitkin jokea ja joen saaria makoillen ja keräillen välillä kanttarelleja, 9 tuntia meni lupsakasti :D

    • Jaana Jekkonen sanoo:

     No mutta sentään jotain, ettei ihan mp :) Ja ai että kanttarellit on hyviä, reissuhan meni oikeastaan aika hyvin :) Nyt kastikeainekset ja ens kerralla sitten se pääruoka ;)

 3. Jorma sanoo:

  hieno kuha, ja mukava rapsa luettavaksi, lisää vaan tällasta jutustelua. Kiitos Jaana!

  Onko sinulla vinkkiä kaiun näytöstä, miten erotat kuhat ja ahvenet toisistaan, eli osaatko jättää ahvenparvet rauhaan jo pelkän kaiun kuvista kun etsit kuhaparvia?

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kiitos! Harvemmin kuhia kovin suurina parvina löytyy ja kyllä olen suht hyvin oppinut down vu:lla kalojen lajin tunnistamaan. Ahvenia on yleensä paljon enemmän ja niitä on myös pohjan yläpuolella ”kerroksittain”, kuhat taas monesti ovat vierekkäin :) Ja myös kaiku on vähän erinäköinen ja kuhilla kirkkaampi. Varmahan niistä lajeista ei kuitenkaan voi koskaan olla, sillä vähän aikaa sitten kelasin ahventa veneeseen ja se paljastuikin lahnaksi ? Myös joskus olen luullut hyviä kaikuja kuhiksi, mutta ne paljastuvat isoiksi ahveniksi. Viikonloppuna muka löysin muutaman kuhan, mutta siitä ”kuhaparvesta” kalakaveri nosti vajaan 500g ahvenen, eli sataprosenttisen varmuuden lajista saa vasta, kun sen omin silmin näkee :)

 4. marry me sanoo:

  En tiedä että onko ollu puhetta, mutta voi mato kun olet kaunis nainen <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.