Luovutusvoitto

You may also like...

8 Responses

 1. Mari sanoo:

  Miekin sain tänään kalapelen kymmenpiikki tasurin. Kahden viikon päästä sitä pitäisi testailla Kuusamon seudulla. Toivottavasti toimii. Onko sulla miten pellittänyt? Eilen käytiin taas iltapilkillä ja kaksi kilosta siikaa tarttui mukaan ? Ovat just savustumassa ?

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Uuh, hyvät siiat taas, nyt taitavat olla jo mahassa =) Nulikka yleensäkin on ihan huippuhyvä uintinen, herättää kalojen mielenkiinnon, vaikka muut tasurit eivät saisi mitään reaktioita aikaan. Kalaa en ole VIELÄ saanut niillä, mutta en ylipäätänsäkään ole saanut oikein kalaa nyt viime aikoina :) Mutta varmasti toimii, kun ottihaluinen kala on alla! Kireitä reissuun!

 2. Mika sanoo:

  Kiitos kannustavista raporteista taas tänätalvena?.Itse lopetin pilkkikauden eilen. Kauden parhaaksi jäi pääsiäismaanantain iltasyönniltä n 400g ahven. Huomioita talvelta, että hyvin toimi fosforivärikoukut tasurin alla. Tuli askarreltua muutamia talven aikana.
  Nyt alkaa avovesikauteen keskittyminen.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kiitos palautteesta =) Jatketaan rapsojen tekoa :) Mielenkiintoiselta kuulostaa nuo forforivärikoukut.. Kireitä avovesikauteen!

 3. eki sanoo:

  Ruokakalat on tullu mutta ei mitään repuntäyttötalkoita oo vieläkään osunut tälle kaudelle. Tosin isompaahan tässä vaan yritetään. Pilkkikautta on onneks vielä ainakin pari viikkoa jäljellä.
  Itse en enää ole jaksanut olla jäällä ennen auringonnousua kun tuntuu että kalat tulee melko satunnaisesti pitkin päivää.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Täällä ei taida uskaltaa enää montaa päivää jäälle mennä.. Ainakin lampien jäät pehmenneet..

 4. juha sanoo:

  Jaana jos katsot vaikka Savonia Weatherista Kuopion säätä niin melkein viikon on ollut tuuli luoteesta. Vanhan kansan sanonta…Kaakko vie kalat kattilasta…luode jopa lusikasta….? Ja Säkylän Pyhäjärvellä mm ilmanpaine oli reilusti yli 1000 ja syönti tosi huonoa. Paikalliset odottivat että korkeapaine laskisi jolloin vaihtelu aktivoisi kalaa ottamaan. Monessa suunnassa on tuskailtu kun ei kala syö…mutta minun kavereiden verkkoon on kala niin kuhat…hauet ja muut uineet kiitettävästi, mutta ne on pelipaikoilla ja syvyyttä 17 m. Tuulen pitäisi kääntyä mutta taitaa jäät heiketä kun kolmessa paikassa Kuopiossa on rannan tuntumassa jalat luiskahtaneet kevätjään läpi. Viimeisin Savilahdessa Puijon Pilkin kisassa. Nyt naskalit pitää olla kaulalla….ei repun taskussa.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kyllä minun kattilasta on jokaisesta ilmansuunnasta puhaltanut tuuli vienyt kalat.. Surkeeta :) Tänään ilmanpaine oli laskusuunnassa, mutta ämpee tuli silti :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.