Miten meni noin niinku omasta mielestä (kesä 2015)?

You may also like...

4 Responses

 1. Mari sanoo:

  Sulla oli hyvä kalakesä. Varsinkin isot kuhat oli hienoja. Täällä kuha oli aika kadoksissa järvillä. Vain pari hassua tuli. Mereltä n. 40 kuhaa tuli saatua pilkillä sekä jigillä. Ahvenia lähellä sataa. Pakastin on turvoksissa kun ei oikein maistu :) Niin siis kaikkia ei tietenkään otettu. Joitain Kaloja per reissu. Uutena kalastus muotona tuli silakan litkaus. Ai että Se sitten on kivaa. Kannustan kokeilemaan! Ja kohta alkaa taimenen metsästys kun sekin on siirtynyt lämpöisen syksyn myötä näin pitkälle. Ja sitten odotetaankin jo jäitä…. Talvi tule jo!

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kiitos, hyvä kesä oli! Me kyllä löydettiin kuhia, mutta suurin osa oli alamittaisia. Meillä ei pakastin ihan täynnä ole, mutta joitain kuhafileitä sieltä vielä löytyy :) Silakan litkaus kuulostaa mielenkiintoiselta ja voisihan sitä joskus sopivilla kalapaikoilla kokeillakin. Täältä vaan ei taida löytyä ;) Tänään näin yhdessä lammessa pienen alueen rannasta jäätyneenä, ai että se tuntui mukavalle, kyllä se talvi sieltä tulee :)

 2. Ville sanoo:

  Kuopion ja Pohjois-Karjalan vesillä itse liikuskelen. Ympäristössä itekin kalastelen. Tasurointi, jigaus ja perhokalastus lemppareina.
  Tää kausi meni kohtuullisesti. Viime talvi oli tasurointi hommissa ok, kalaa tuli ihan mukavasti ja paljon uutta tuli opittua(ensimmäinen talvi kaiun kanssa). Kilon rajaa en vieläkään saanu rikki vaan hieman alle jäätiin.

  Kesä oli huono etenkin kuhan suhteen. Kappaleita aika niukasti ja koko ihan ok, etenkin mökkivesillä.
  Talvea ja jäitä taas kovasti odotellaan ja neljäs talvi tasurointia ois luvassa. Toukkapilkillä en oikeastaan ole muutamaan vuoteen käynytkään vaan olen keskittynyt tasurointiin.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Moi Ville ja kiva kun kommentoit! Mulla myös tasurointi ja jigaus lemppareita, mut tuohon perhokalastukseen en ole vielä hurahtanut. Kaikuluotain on kyllä lähes välttämätön kapistus ainakin itselle nykyään, on siitä niin paljon apua :) Jospa se kilo sullakin mätkähtäis rikki. Minun tulee toukkavehkeitä vielä silloin tällöin epätoivon hetkinä kokeiltua :) Toivottavasti saatais jäitä pian, kireitä siimoja tulevalle kaudelle :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.