Mökkeilyä Porvoossa

You may also like...

7 Responses

 1. Unto Varis sanoo:

  Terve. Vaitelu virkistää, kiva lomapaikka teillä. Tänään 6 päivä Tiistaina iltapäivällä olisi tarkitus käydä kokeilemassa veneestä käsin pilkintää, uistelua ja täkyongintaa, saa nähdä tuleeko muuta kuin raitista ilmaa.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Terve! Kyllä oli mukava lomapaikka, vähän erilaiset maisemat kuin täällä Kuopiossa :) Ulkona taitaakin olla nyt tosi raitis ilma, aamulla oli lämpötila pakkasen puolella. Täytyy itsekin käydä Kallavettä tervehtimässä viikonloppuna. Kireitä siimoja! :)

 2. mika sanoo:

  viihtyisän oloinen mökki. hetkonen siinä saattaapi vierähtää kun alkaa merestä kartoittamaan uusia hotspotteja tuntemattomilta paikoilta :)

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Mukava mökki tosiaan oli :) Kyllä merellä saa hyvin aikansa kulumaan etsiessään spotteja, kun alueet pitää kartoittaa ”metri metriltä”, varsinkin ilman luotainta ;)

 3. Unto Varis sanoo:

  Olipa teillä hieno vene käytössä. Kerron eilisestä kalareissusta Tomperin ja Mustasaaren ympäriltä. Meno matkalla sain n. kilon hauen veneuistelulla, Tomperin saaren ympärillä oli aika voimakas aalokko, joka tuli pohjoissuunnalta, eikä tullut edes nykäkään. Sitten kierrin saaren ja ajoin Mustasaaren eteläpuolelle, havaitsin aivan tyyntä, niinpä ankuroin siihen. Aluksi pilkin pienellä mormuskalla särkikaloja, joita sain muutaman. Sitten laitoin kaksi täkyonkea, joihin toiseen elävän pienen sären ja toiseen isommasta särestä palan selkäeväästä ja laskin ne veteen. Samalla itse pilkin veneen reunalta, kuinka ollakaan, sain pari noin 300g ahventa, sitten täkykala ongivapa alkoin täristä, jossa oli elävä särki syöttinä, niinpä nopeasti tartuin vapaan kiinni, huomasin olevan siinä kiinni tavallista isompi kala, yritin saada sen veneenviereen, juuri kun olin ottamassa haavin esille, samalla edestakainen rimpuilu ja tapsi poikki. Kyllä harmitti, mutta ei ensimmäinen kerta. Sitten vielä sain pilkimällä n. 400g ahvenen, jossa syöttinä jikikala täkynä. Sellainen iltapäivä oli eilinen.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Sinullahan on ollut hyvä reissu, lukuunottamatta sitä karkuutusta. Tehokasta näköjään se täkykalastus. Mekin käytiin muutama viikko sitten siinä Tomperin ympäristössä ja löydettiin siitä kuhaa…

   • Unto Varis sanoo:

    Sepä hyvä, hyvää kala syksyä, toivotaan että jäät tulevat aikaisin vahvoina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.