Pääsiäinen Kallavedellä

You may also like...

4 Responses

 1. Rannan asukki sanoo:

  Moi. Teidän ottipaikasta itään päin on kuuden metrin patti jossa kannattaa vierailla. Ahvenet kilon luokkkaa….!

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kiitos! Täytyy jäiden lähdettyä alkaa aluetta kartoittamaan ja piirtää plotterilla kartat pohjan muodoista. Ootko kesällä käynyt tuolla alueella ikinä? Ja oletko siis sama henkilö, joka eilen kävi juttelemassa? =) Löysitkö sinä kalaa?

 2. Lasse Kokkonen sanoo:

  Sullahan on mennyt pääsiäinen putkeen. Hyvän kokosta ruokakalaa. Itekkin yllätyin ja olin iloinen näistä yöpakkasista, en olis tosiaan arvannut, että kautta pystyy vielä tässä vaiheessa kevättä jatkamaan. Kalapele on tainnut olla sullla toimiva peli läpi talven, täytyy vissiin ens talveks hommata jokunen väri itsekin, tekeekö Leino niitä tilauksesta? Katselin, että ainakin värikartta sivuilta löytyy.

  Toinen kysymys mikä juolahti mieleen, että sulla näyttäs olevan itsetehty peruke predator langasta, niin mitäs siimaa käyttelet? Hauet oli riesana tänä viikonloppuna, 1,5kg pulikatkin nielas välillä 10cm tasurin sen verran syvälle, että aloin kyseinalastamaan fluorocarbonin kestoa, jos sattuis vaikka paria kokoluokkaa isompi iskemään..

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Yllättävän hyvä pääsiäinen oli, harvoin tulee peräkkäisinä päivinä noin paljon ruokakalaa.

   Pekka varmasti tekee Nulikoita myös toiveväreillä, sinne vaan tilausta menemään esim. Kalapelen facesivujen kautta!

   Mulla on siimana Trabuccon T-Force tournament tough 0.40mm paksuna isommille tasureille ja 0.30mm pienemmille tasureille. Vaihdoin tuon siiman Puruveden tasurihurjien talvitreffien jälkeen, kun sain ammattilaisilta vinkin. Voin kyllä suositella tuota siimaa, tosi hyvä hintalaatusuhde ja ei ole mitään ongelmia ollut siiman kanssa. Kehivavalla varsinkin toimii hyvin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.