Peukaloisen ikimuistoiset retket

You may also like...

10 Responses

 1. Janne sanoo:

  Olisikohan kiinni kellonajasta? Ennen iltayhdeksää siellä on aika turha olla. Ainakin omien kokemuksien perusteella. Yleensä pyritään olemaan pelipaikoilla kasilta, jotta siinä saa hetken hohhailla ennen tapahtumia.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Voiskohan olla.. me ei olla iltasyöntiä kokeiltu vielä ollenkaan..

 2. kille sanoo:

  eise affen kutuaikaan pure…

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   No ilmankos =)

  • Veksi sanoo:

   Kutuaikaan ahvenella muita kiireitä ja syönti alkaa kudun jälkeen. Ja ahvenenkutuun on sanottu hitaammankin ehtivän. Ajoittuu nimittäin aika pitkälle ajalle se.

   • Jaana Jekkonen sanoo:

    Jospa viimeistään sitten kutuhommien jälkeen löytyisi savupönttöön taas täytettä :)

 3. Mari sanoo:

  Eiköhän Se ole vähän joka kalan kohdalla että Se syö ennen ja jälkeen kudun mut ei sen aikana? Juu hukassa on merelläkin kalat. Kutu alkaa olla kyllä kuulemma jo ohi että miksi eivät syö, on mysteeri. No parempia aikoja ootellessa….

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Jospa ne kutuhommat olisi täälläkin päin pian ohi ja kaloille alkaisi taas ”rosvopaisti” maistumaan ;)

 4. Lasse sanoo:

  Uskoisin että ei mene kauaa kun kala alkaa syödä. Toukokuun loppu ja kesäkuun taite ovat olleet miltei syys kalastukseen verrattavaa sesonkia jo lapsuuden virveli reissuista lähtien. Viime vuosilta parhaat kalat tältä ajalta ahven 1,7kg ja kuha 5,7kg. Jäiden lähdön jälkeen on aina kala syönnillä mutta kudut sun muut sotkee ”loppu kevättä”
  Iloisia ilmeitä ja kireitä siimoja!

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kiitos Lasse tsemppaavasta kommentista, ehkä sitä kalaa alkaa löytymään täälläkin päin :) Aikamoiset kalat olet kyllä saanut, huh huh ? Kireitä siimoja sullekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.