Pinkki on pop

You may also like...

30 Responses

 1. Mika Yli-Hakula sanoo:

  Älähän välitä noista negatiivisista kommenteista. Blogisi on hyvää ja kivaa luettavaa ja bloggarithan ovat jo oma ammattikuntasakin.

 2. MinäVaan sanoo:

  Täysin samaa mieltä kuin edellinen kommentoija, eli älä Jaana välitä äläkä mieltäsi pahoita jos/kun negatiivisia kommentteja(kin) tulee. Netissä kun pystyy nimettömänä olemaan täysi arse ja kommentoimaan sellaista mitä kasvotusten ei kuitenkaan uskaltaisi tehdä. Joka kerta itse oikein innolla odotan uutta blogikirjoitustasi, ja kun se tulee, sen heti luen. Todella huippukirjoituksia sinulla on ja mielenkiintoisia aiheita. Ja lienee turha mainita että kuvasi ovat myös aivan huikeita tasoltaan! Jatka samalla tavalla vaan ja ota jokainen sopiva yhteistyökuvio vastaan!
  Ps. Näin miehenä on jotenkin erikoisen hienoa nähdä että myös kauniimmasta sukupuolesta löytyy tuollaisia intohimoisia kalastajia kuin Sinä :-) Kireitä!

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kiitos mukavasta kommentista :) Välillä tosiaan blogin kommentoijista löytyy hyvinkin ilkeitä ihmisiä, mutta ehkä heille tulee hyvä olo siitä, että saavat viattomille ihmisille räyhätä. Turhahan heidän kanssaan on alkaa vänkäämään, kun heidän mielipiteensä on aina ainoa oikea ;)

 3. Nisu sanoo:

  Upeita kuvia ja kiva kirjoitus, taas kerran. :) Mukava, että kuhille on löytynyt hyvä ottiväri. Älä tosiaan välitä tuollaisista kommenteista, äläkä anna niiden lannistaa millään tavalla. Kirjoituksiasi odottaa aina innolla, olivat ne sitten tavallisia reissurapsoja tai yhteistyöpostauksia. On vain hienoa, että saat kirjoittamisesta lukijoiden kommenttien lisäksi muutakin hyötyä yhteistyön muodossa – kateellinen on se, joka muuta väittää. Ehkä näetkin kommentoijien IP-osoitteet, mutta vaikutti kyllä, että nuo pari nimetöntä kommentoijaa olivat yksi ja sama henkilö, jolla ei taida olla kaikki ihan kunnossa pääkopassa. Oma lukunsa noiden nimettömien ilkeyksien huutelijoiden lisäksi ovat omalla nimellään selän takana valheita ja juoruja levittelevät ihmiset. Nimimerkillä ”SM-pilkissä GPS:n avulla huijannut”, kuulemma. Minulle blogin kirjoittaminen ei alun alkaenkaan ollut kovin luontevaa, joten motivaatio kirjoittaa reissuista julkisesti lässähti aika nopeasti juuri tuollaisten huutelijoiden ja juoruilijoiden vuoksi.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kiitos Nisu :) Ja toistaiseksi pinkki toimii, mutta kuulin huhua, että kohta pitää olla mustapinkki tai sinipinkki =) Tussiostoksille taas mentävä siis ;)
   Onneksi nuo ilkeät kommentit unohtuu nopeasti, kun saan myös ihanien ihmisten kannustavia ja ennen kaikkea järkeviä kommentteja ;) Näen kyllä ip-osoitteet ja ihan ehta savolainen taisi toinen niistä olla, luulin, että me savolaiset ollaan lupsakkaa väkeä =)
   Ja huh huh tuo gps-juttu, kaiken näköistä hiihtäjää sitä onkin :/ Typerät kommentit on aina suht helppo ohittaa, mutta jos valheita levitellään, niin se kyllä ärsyttää! Tsempit!

 4. Jari sanoo:

  Kirjoitat hyvin ja kiinnostavasti. Vanha totuus hieman eri muodossa: se joka ei tee mitään, ei tee virheitäkään. Aina kun laitat itsesi likoon, tulee näitä mielenpahoitusjuttuja. Itse kalastuksen pariin parinkymmenen vuoden tauon jälkeen palanneena voin kyllä todeta, että on meitä suomalaisia moneen junaan – liian moneen. Jatka pää pystyssä omaa linjaasi!

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kiitos! Kyllä sen on tässä parin vuoden aikana saanut huomata, että aina joku jostain loukkaantuu. Jos käyttää kaikuluotainta, on kalastushuijaaja. Jos ottaa kalan mukaan, on raaka sydämetön eläinten tappaja. Jos vapauttaa kalan, on eläinten rääkkääjä. Jos tekee yhteistyötä jonkun kanssa, on rahanahne materialisti. Pidäppä siinä sitten lukijat tyytyväisinä, kun mikään ei kelpaa ;)

 5. Jouko sanoo:

  Hyvä Jaana, tosi kiva seurata sinun kalastuskokemuksia ja pohtimista mistä löytäisi kalaa.
  Jatka samaan malliin.

 6. Lasse sanoo:

  Hyviä kalareissutarinoita ???
  Hyvä Juana..
  Ihan Pääkirkollakin näitä tarinoita luetaan ? Jatka samaan malliin ?

 7. Jukka Peltola sanoo:

  Hyvä Jaana!!
  Jatka vaan samaan hyvään malliin, ja jätä nimettömät huutelijat omaan arvoonsa.
  Teet hienoa työtä hienon harrastuksen eteen.
  Kaikkea hyvää loppukesään ja loppukauteen.

 8. MakeA sanoo:

  Terve Jaana!!
  Jatka vaan samaa rataa ja jätä katelliset onkipojat omaan arvoonsa. Mää luulen että toisilla ottaa vaan ihan oikeesti nuppiin kun nainen osaa nauttia kalastuksen saloista ja saa suurempia kaloja kun muut;-), nää on niitä ihmisii että leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä. Olen itse lukenut tätä sinun blogiasi noin vuoden verran ja oppinut aivan uskomattoman paljon uusia juttuja ja saanut omaankin kalastusharrastukseeni uutta potkua onnistumisien myötä, eikä ota nuppiin yhtään vaikka vinkit tulee naiselta..

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Terve Make ja kyllä blogin kirjoittaminen tottakai jatkuu :) Jos onkipojat eivät rauhoitu, niin täytyy varmaan jättää heidän kommentit kokonaan julkaisematta ;) Mukava, että olet saanut vinkkejä blogin kautta :) Kireitä siimoja!

 9. Bilou sanoo:

  Tietokoneeni suosikkilistalta löytyy seitsemän kalastusaiheista plogikirjoittajaa, joita seuraan lähes päivittäin. Olet yksi heistä.
  Ei ihme, että plogisi on huomattu laajemminkin, ja yhteydenottoja tulee mm. ammattioppailta. Tuo Peter Lahden keikankin kerroit kuvineen hienosti.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kiitos! Kyllä tuollaiset reissut haluaa ikuistaa mahdollisimman monen kuvan kanssa, jotta voi sitten myöhemmin muistella mitä siellä reisulla tapahtuikaan :)

 10. MakeA sanoo:

  Moi!
  Oletko kokeillut drop shottausta ahvenelle ja kuhalle??

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Moi, en ole kokeillut, mutta nyt sain kaverilta pari heittopainoa dropshot-koukuilla, joten täytyy viikonloppuna kokeilla ahvenelle. Ahvnenet ovat nyt syöneet vertikaalijigatessa ihan pohjasta ja tuolla ”dropshot”-systeemillä koukku ei makaa ihan pohjassa. Kiinnostaa kyllä kovasti nyt tuon tyylinen ”jigipää” ja toiveet on taas kerran korkealla ? Ja ennen kaikkea tuo vertikaalijigaus tuolla tekniikalla kiinnostaa kokeilla, vaikka täytyy kyllä myös heitellä tuota. On se huomattavasti elävämpiuintinen, kuin jigi tavallisella jigipäällä :) Todennäköisesti tästä selityksestä ei saanut mitään selvää, mutta ensi postaukseen on tulossa kuvia mukaan ?

 11. Erkki Ojutkangas sanoo:

  Älä vaan lopeta blogiasi! On ilo lukea juttujasi ja samalla funtsia, ettei kaikilla mena aina kuin Strömsössä!

 12. Hannu sanoo:

  Kyllä meitä ihmisiä on ”moneen junaan ja osa jääpi asemallekin”.
  Päivän piristys on aina uusi juttu blogissasi ollut:). Hyvää ainesta olisi vaikka ammattimaiseksi kalavermeiden testaajaksi, kun tuskin monessa paikkaa tuotteet saavat näin laajaa näkyvyyttä ja mistäpä tälläinen tavan kalajäärä arvaisi esimerkiksi testata pinkin väristä jigiä:)

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kiitos Hannu mukavasta kommentista :) Ja kannattaa sinne kalastuspakkiin pakata sitä pinkkiä seuraavalle reissulle ;)

 13. yksjoukosta sanoo:

  Mutta ei niin huonoa ettei jotain hyvääkin. ;)
  Tulihan nimettömien ansiosta paljon hyvää ja asiallista palautetta.
  Muutoin asiattomat viestit voi ainakin minun mielestä siivota pois, ei niiden lukemisesta muutkaan viisastu.
  Kireitä siimoja ja pulleita kuhia !

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kyllä onneksi suurin osa kommenteista on ollut ihania, mukavia, kannustavia ja asiallisia :) Kireitä siimoja!

 14. Jäpä_K sanoo:

  Morjens!! Terveisiä pohjoisen virtaavilta koskilta!!
  Olipas tääl blogissasi joitai ”mielensä pahoittajia” ..!! Ota siitä lisää tuulta purjeisiis!! :)
  Eikun entistä enämpi ja tehokkaampaa kirjoitusta/mainostusta!!

  P.s Sinä sit pääsit sinne syvärille,josta joku vinkkas..;)
  Eikun kireitä taas..!!

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Morjesta, vai pohjoisessa, kuulostaa hyvältä! Syvärille pääsin ja et turhaan ollut sitä kehunut, voisin vaikka muuttaa Ollukan saareen =D Huippu järvi! Kireitä siimoja sullekin!

 15. Täytyy kokeilla myös pinkkiä... sanoo:

  Hello,

  Tänään törmäsin sattumalta blogiisi ja koukkuun jäin. Mukavan leppoisaa lukemista, josta sain myös paljon hyviä vinkkejä omaan tekemiseeni, kiitos niistä!

  Kireitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.