Pitkästä aikaa lammella

You may also like...

7 Responses

 1. Hannu sanoo:

  Hyvä aurinkoinen kalapäivä ollut ja isoja ahvenia noussut, kun tuo sohjokauhakin näyttää niin pieneltä. Itse en päässyt tänään kalaan, mutta ilmeisesti vieläkiin aika nihkeä syönti tänään isommilla järvillä. Lähiaikoina suunnitelmissa vaihteeksi reissu jollekin istarilammelle.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Sentään muutama savukala tänään, positiivista :) Minä en ole koskaan istarilammella käynyt, varmaan olisi mielenkiintoinen kokemus ja siellä ainakin tietäisi kalaa olevan alla. Kireitä siimoja!

 2. Nisu sanoo:

  Komeita ahvenia, siitä se vain paranee kevään edetessä. :) Varohan ettei flunssa iske, täällä meni koko viikonloppu hukkaan kotosalla flunssaa potiessa ja seuraavaa reissua saakin sitten odotella ensi lauantaihin asti…

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kiitos, toivotaan, että alkaisi löytymään enemmänkin kalaa! Jospa se flunssa ei iskisi, lämmitin saunan ja olo on ainakin tällä hetkellä terve ? Pikaista paranemista sinne päin!

 3. Hannu sanoo:

  No sitten suosittelen ainakiin kerran käymään jollakin lohilammella. Aikalailla kyllä vastakohta selkävesien ahven jahtiin. Sopii hyvin vaikka koko perheen pilkkipäivän kohteeksi, laavut yms.
  Samoin kireitä!

 4. Pekka sanoo:

  Tiedä vaikka joku tuollaisen kymmenpiikki värin tekisi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.