Rasia tasapainopilkeille

You may also like...

15 Responses

 1. Hannu sanoo:

  Hienon näkönen tasurisalkku, eikä kolise tasurit siirtymien aikana, kun on kiinni alustassa. Taidan tehdä itsellekin saman tyylisen. Vois semmonen kumikengän remmi tyylinen hihna, olla kätevä kannen kiinni pysymisen varmistukseen. Ja yhteystiedot jos(tuskin:) salkku katoaa niin tietää löytäjä minne palauttaa.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kiitos! Mulla lukikin vanhoissa rasioissa ”löytäjä ei saa pitää” ja puhelinnumero, olisiko auttanut kuitenkaan tosi tilanteessa mitään :) Joku systeemi/remmi tuohon kahvaosaan täytyy suunnitella vielä..

 2. Jäpä_k sanoo:

  Terve.! Siistit paketit..samoin olen itsekkin yrittänyt tasureita pitää,mut kummasti ne siinä vaihto hässäkässä leviävät ympäriinsä..:)
  Nyt muuten,kun kelit on tämmöiset ja järvet sulat,ni suosittelen käymään ”jigaamassa” ihan rannalta käsin. Olet ehkä käynytkin,vai?? Huomenna itse menen tuonne ”piilon viereen” kokeilee,tiedä vaikka ois taimenetkin viel rantojen tuntumassa.!?
  Siihen asti..Moro

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Terve terve ja kiitoksia. Siististi ovat mullakin tasurit vielä toistaiseksi, mutta en tiedä miltä näyttää eka reissun jälkeen. Oon niin hyvä sotkemaan ;) Me laitettiin kesäkalastusvälineet jo varastoon, kun jäitten piti omien laskelmien mukaan nyt olla jo hyvää vauhtia muodostumassa. Ehkä sitä joutuu laituripilkille lähtemään.. Mielenkiintoista kyllä olisi niitä taimeniakin käydä kokeilemassa, huhua kuulin, että niitä on nyt rannoilta tullut.. Kireitä siimoja ja pistähän infoa kuinka kävi! :)

 3. Jäpä_k sanoo:

  No niin,reissu takana. Nyt ei sun kireiden toivotukset tepsinyt,mut kiitos kuitenkin :) Kyllä taitaa olla parempi kehumata mtn :) Muutama kukko abbo ja 1 pieni poranokka tarras,mut taimenista ei tietoakaan. Jigejä jäi kivikkoon joitakin,mut sehän se pelin henki joskus onkin :) Mukava tuuli piristi muuten niin hikistä reissua. Huomenna sitten uusin kujein toisaalle kokeilemaan,josko sit onnistus.
  Kireitä toivon…vaik eihän saalis ole pääasia..!!

 4. Mikko sanoo:

  Fiksu idea tuo jumppamatto rasian lokeroiden pohjalle. Pitää harkita omaankin tasurirasiaan samaa systeemiä, jos vaan täältä kotopuolesta löytyy vastaavaa materiaalia. Tosin eipä ole vielä kiire pilkille, kun ei ole jäitä ja säät ei suosi mennä edes veneellä kalalle.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kiitoksia! Toivottavasti rasia toimii käytännössäkin, hyvältä se vielä näyttää tuossa keittiön pöydällä ;) Säät ovat kyllä olleet tosi surkeat..

 5. yksjoukosta sanoo:

  Hyvältä näyttää pakki. Tuo viiltohomma oli hyvä oivallus,
  tein itsekin ja paremmin saa tasurit paikoilleen.
  Nythän lokeron sisältöä voi muokata vaihtamalla vaikka koko listan kerralla.

  Muovipakkien hyvyyden näkee sitten vasta tositoimissa.
  Jos lukitus ja pakki kestää pakkasta niin hyvä tulee.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kiitos, jossain näin itsekin tuon viiltohomman, joten en ota kunniaa itselleni siitä keksinnöstä :) Nyt näyttäis säätiedotukset ihan kivoilta, jospa sitä viimeistään tammikuun alussa jo pilkille uskaltautuisi :)

 6. Jon Rimpi sanoo:

  Moro Jansku :) Mites onko tuo rasia ollut hyvä minkä teit, siis onko kestänyt ja pysyykö tasurit paikoillaan hyvin?.Olen ajatellut itse tehdä samanlaisen.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Moro Jonsku :) Joo on ollut tosi hyvä ja yllättävän kestävä siihen hintaan. Ei ole edes kovia pakkasia säikähtänyt. Tasurit pysyy hyvin paikallaan, kun vaan pistää ne aina omaan koloseensa :)

   • Jon Rimpi sanoo:

    Hienoa täytyy käydä ostaan tuota matskua ja alkaa näpertämään :-D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.