Ruskovillan merinovillatuotteet

You may also like...

12 Responses

 1. Tero myllymäki sanoo:

  Mielenkiintoinen aihe. Täytyy heti käydä nettisivuilla katsomassa tuotteita. Mulla metsällä käytössä retkitukun merinovilla alusasuja ja olen ollut niihin tyytyväinen mutta näitä täytyy katsoa ja ehkä koittaa tilata. Jos vaikka pilkillekkin ehtisi jossain välissä. Mukava lukea näistä ja saa hyviä vinkkejä kiitos.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kiitos kommentista! Aihe on ajankohtainen, jospa sitä pian päästään pilkkikausi aloittamaan :) Kannattaa käydä nettisivuilla tutustumassa Ruskovillan muihinkin tuotteisiin, sieltä löytyy vaikka mitä kivaa :)

 2. tomi sanoo:

  jokos oot koittanut noita paljaalle iholle? lämmintä villaa löytyy kaapeista, mut ei oikein kivan tuntuista paljaalla iholla. tekniset alusasut toimii, mutta olis aito villa lämpimämpää.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kyllä olen sen verran kokeillut, että sovitin vaatteet. Merinovilla on ihan eri tuntuista kuin normaali villa, ne eroavat toisistaan täysin. Tuo merinovilla on iholla pehmeää, eikä kutita. Minulla on ollut aiempinakin talvina merinovillakerrasto käytössä, mutta ei koskaan Ruskovillaa. Innolla odotan pilkille pääsyä ;)

 3. Jäpä_k sanoo:

  Hellurei ja hellät tunteet..:) Joo.tässäpä sitä pilkkireissuja odotetaan mielenkiinnolla,meneekö virtuaaliksi,sinun blogisi lukemiseks,vai kestääkö nyt toinen käsi pilkkiä kylmällä enää yhtään.?? Oikea kesti 15c pakkasen,vasen 30c,mut nyt taitaa vasen jäätyä,ennen oikeaa,eli. Hermot meni..ranteesta…:(.
  Ja minuaha ei sormien jäätyminen kalasta pidä poissa :)
  Täytyy kuulostella,miten istuu nuo ”villat” sulla ekareissulla,hiottaako,vai kylmääkö!?
  Itse suosinu vuosia HellyHansseenia,ei oo ollu kylymä,päin vastoin,mut olen avoin uusillekkin kokeiluille..:).. Ja muuten…hyvä että mainostusta löytyy sivusi kautta!!!
  Näkemiin ja kuulemiin…

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Hellurei Jäpä pitkästä aikaa! Voi voi, kuulostaapa pahalta sinun käsihommelit, mutta jospa sinä pilkille pääset! Ja jospa tulisi leuto talvi, siis sen jälkeen kun ensin pakastaisi ja tekisi 50cm teräsjään ?

   Uskon, että Ruskovilla ei petä, tuloksia saatte sitten myöhemmin :) Näitä yhteistöitä on mukava tehdä, sillä aina ei omilta reissuilta ole raportoitavaa. Pääsee sitten siltikin päivittämään blogia, kun sormet syyhyää kirjoittaa ;)

   Näkemiin ja kuulemiin ☺️

 4. tomi sanoo:

  en jaksanut odotella sun vastausta :) kävin ostamassa merinovilla kaulurin, koittaessa liikkeessä huomasin et kiristää ja kutittaa. en ostanut kuin yhden itselleni. emäntä jäi ilman koska ei varmasti olis käyttänyt. silkkivilla tuntui mukavalta. uskallan suositella. paita oli L ja housut S et jos pääsee oikein liikkeestä hakemaan niin kannattaa katsoa nuo koot. jälleen myyjiä näyttää olevan aika paljon.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Sinä olit nopea :) Minusta merinovilla on tuntunut hyvältä iholla, tainnut jo kolme vuotta olla käytössä talvisin ja välillä kesälläkin viileämmillä keleillä.

   Silkkivilla on varmasti ihana materiaali, kuulostaakin jo niin hyvältä :)

 5. tomi sanoo:

  saattaa se hyvin muutaman pesun ja käytön jälkeen pehmetä ihan käytännölliseksi. aika näyttää. pystyn kyl pitämään ihan normi villaakin paljaalla iholla. esim villasukat pelkästään on paljon lämpimämmät kuin urheilusukka ja kahdet villasukat. ostin myös Wind stopperkypärä hupun kaulurin päälle. pilkin ja ja vaik mitä tärkeää.

 6. Jäpä_k sanoo:

  :) Kuules Jaana!!
  Lyvväänkö lukkoon ainakin 1 pilkkireissu porukassa erääseen ”pannuabbo” paikkaan,kunhan jiät tulloo??!!
  En minä muuten,mut halluun nähä,miten sieltä (kaiku+tasuri mestari) nosteloo abboja.. :):)
  **sielä on niitä ISOJA,mut pitäs suaha ylöskin** Kaaheenvaikeepaikka.!! :)
  Sinä niät mun maili oson,ni viskoo sinne yhteystietoja,mä laitan sit omani,ni voijjaa olla sit yhteyksissä.
  Kiitos ja kumarrus ;)

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Tehhään niin, laitan sulle viestiä :) Minä tuun kahtomaan, kun sinä opetat miten pilkitään isoja abboja ;)

 7. Jäpä_k sanoo:

  :) Maili perillä..Kiitos !! Vai SINÄ katot,kun mä opetan ahventen otot…johan vitsin murjasit :):) Ei se yks puolentoistakilon ahven viel kalastajaa tee..eikä ne hiukan sen alle olevatkaan :o
  Mä luulen,että Jäpä heittää pyyhkeen kehään jo eka avannon jälkeen,kun J.J.llä on ahkio täynnä pulskia ahvenia!! :) No,joudanpa sit tulien tekoon ja pyönän keittoon,voinpa myös joutessani kairata uusia reikiä mestarille..!! :)
  Piti ihan tuumia,että joutuuko ostaa isomman auton,että sun arsenaali sopii sitten kyytiin…:)
  Pakkasia odotellessa!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.