Savukalan tuoksuiset terveiset

You may also like...

6 Responses

 1. Mari sanoo:

  Jännä juttu taas miten järvi eroaa merestä. Kun ihmettelit että kuha söi niin myöhään ennne kuutta niin merellä alkaa paras syönti kun alkaa pimetä ja ihan pimeällä illalla otsalamput päässä siellä hillutaan :) Toinen piikki on 04-07 välillä aamulla sama homma eli lampun valossa kalastusta :)
  On tää jännää. Sama kala, eri vesi, eri käytös……

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Mulla ei oo mitään kokemusta kuhan syksyisestä kalastuksesta järvellä, joten voihan se olla, että täälläkin söisi vielä pimeän tultua. Se vaan on niin pelottavaa olla pimeässä kylmällä järvellä :)

 2. Ruuti sanoo:

  Hirviselällä pyörin itsekin lauantaina päivällä… Saalis yksi kunnon ahvenja useita pienempiä sekä hauen pulikoita heittämällä. Täytynee itsekin kokeilla vertikaalijigausta ensikerralla. Enpä kyllä havainnut evääkään puattisesta. Yks vihree Busse kävi kahtomassa useat verkot… Verkkojen määrä oli muuten lisinyt huomattavasti matkan varrella.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Okei, eipäs törmätty siellä. Minä näin vaan Happosen Sepon, muita veneitä ei näkynyt :) Kaarlon ympäristössä pyörittiin. Ja kannattaa kokeilla vertikaalia, on tehokasta :)

 3. Esko Kuitunen sanoo:

  Hyvä hyinen kalakertomus.
  Olin itse vetohommissa lauantaina ja sunnuntaina, hauki oli otillaan.
  Tuo vertaus Michelin ukosta osui tosiaan minunkin tapauksessa kohdalleen.
  Mutta mitkäs Jenna olivatkaan sinun jigikelat ja vavat joita käytit viikonloppuna?
  Tuo jigailu on jäänyt kohdaltani vähemmälle, mutta nuo kuvitetut kertomuksesi saavat innostuksen nousemaan.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kiitos Esko! Käytän Okuman keloja, hintalaatusuhde mielestäni tosi hyvä. Minulla on sekä Trioja että nyt kesällä hankittu Inspira ja olen kyllä täysin tykästynyt tuohon Inspiraan. Aion kokeilla sitä talvella pilkkikäytössä vähän paksummalla kuitusiimalla.

   Heittovapana minulla on Daiwan Aird ja vertikaalissa Okuman Beater Kuha Specialist, perushyviä vapoja ja jos ei halua miljoonaa euroa vapaan laittaa, niin ainakin minulla ne ovat toimineet hyvin :) Monesti kyllä tulee ihan tuolla Daiwan Airdillakin vertikaalattua, kun saatan vain lennosta vaihtaa tyyliä. Kyllä sillä jopa 3,9kg vertsukuhakin nousi eli hyvin kestää isonkin kalan tärpin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.