Sunnuntai sumussa

You may also like...

3 Responses

 1. T sanoo:

  Itse en vielä parin reissun perusteella uutta järveä tuomitsisi, muuttujia on aina niin paljon että ”totuus” ei välttämättä paljastu useammallakaan reissulla. Ainakin minä jaksan hämmästellä aina sitä, miten vähän sitä – varsinkin yksin kalastellessa – muutamassa tunnissa ehtiikään, kun alkaa esim. jigin väriä, ottipaikkaa ja -syvyyttä viilaamaan. Kalakaveri toki auttaa kartoittamisessa ja satamassa voi saada hyviä vinkkejä ja/tai vertaistukea. Omista Juuruksen paikoistani voin ihan hyvin vinkata, sp-osoite varmaan näkyy sinne suuntaan.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Juurus on varmasti hyvä kuhavesi, jos kaikki loksahtaa kohdalleen. Sieltä on kuulemma isoja mörkökuhia noussut tänä kesänä. Tutkimiseen ja etsimiseen vaan pitäisi käyttää huomattavasti enemmän aikaa, meillä kalastusaika jää aina vähän lyhyeksi matkojen ja veneen laskun takia. Eiköhän sinne ensi kesänä taas tule muutama reissua tehtyä..

 2. T sanoo:

  Mörköjahtihan olisi sitten ainakin isojen poikien mukaan ihan asia erikseen, omalla kohdalla olen yrittänyt vakiinnuttaa homman edes ’varmat ruokakalat’ -tasolle, ja sekin on vielä usein varsin haastavaa. Juuruksen mahdollisista möröistä en tiedä mitään, kun en sieltä kalastajia tunne ja internetissäkään en sen suunnan kalastajiin juurikaan törmää. Kutakuinkin tuosta syystä aloin blogiasi lukemaankin – oli mukava havaita jonkun liikkuvan edes joskus samoilla vesillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.