Talven neljäs reissu

You may also like...

20 Responses

 1. Poti sanoo:

  Nyt vaan pakkaspäivinä kuntosalille hakemaan jerkkua olkapäihin ;) Minulla kauden kolmas reissu ja yks kunnon tärppi saaliina…ei ollu nälkäsii kalat tänään

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Jotenkin on kyllä saatava sitä jerkkua, mutta kuntosalilla en osaa käydä. Jospa niitä kovia pakkaspäiviä ei enää tulisi ja pääsisi ihan sinne ”luonnon kuntosalille” hommiin :)

   • Antti sanoo:

    Käy pelkän kairan kanssa hupia poraamassa jossain niin siinähän sitä on käytännön treeniä ja varmasti lämpimänä pysyy :)

    • Jaana Jekkonen sanoo:

     Joo hyvä idea, mutta siinä vois käydä sillä tavalla, että eka reiän jälkeen ois pakko lähteä hakemaan pilkkikamat :)

 2. JytkyMonsteri sanoo:

  Oot vaihtanut kaikua? YouTubessa sulla oli Lowrence X4. Tuliko siihen jotain vikaa? Aattelin vaan kun ite ostin just X4 pilkkipaketin että onko siinä ”tyyppivikoja”…

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Joo vaihdoin kaikuluotaimen, kun halusin isomman näytön ja tykästyin Garminiin merkkinä, kun veneessä on Garminin yhdistelmälaite. Elite 4X:ssa ei ollut ikinä mitään vikaa ja siinä oli tosi hyvä hintalaatusuhde, joten ei ainakaan minun kohdalleni osunut mitään tyyppivikoja. Enkä ole kyllä tuosta 4X:sta kuullut muiltakaan, että olisi ollut ongelmia :)

 3. Mikko Asikainen sanoo:

  Pitäs kehitellä semmonen treenikaira kotiin sisälle jolla vois kuivaharjotella, niin talvella oltas sitten kovassa iskussa… :)

 4. Mari sanoo:

  Tänään kävin merellä ahvenia jahtaamassa. Tasuri ei kelvannut, pelkästään morrilla sai. Huomenna syödään ahvenfilettä. Nam :P

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Oih ja nam, voi kun pääsisi itsekin nautiskelemaan tuoreilla ahvenfileillä :)

 5. Mika Lindfors sanoo:

  Onhan tuota pakkasellaki tullu jo istuttua. -22 ollu tälle talven kovin pakkanen missä haettiin kalaa. 5 tuntia oltiin merellä. :) jotain kaloja ollaan saatu. Viime reissu itellä 5 kuhaa (alamittasia) vajaa kolmosen haagertti ja yks aappo. Kaverille 10 aappoa,yks kuha (alamittanen) ja kans vajaa kolmosen haagertti. Eri kala kylläki. :D tuolloin oli juurikin tuo -22 pakkasta.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   No hyvin on kala syönyt ja isoja haukia olette löytäneet :) Kyllä yli 20 asteen pakkanen on jo paha, mutta nyt itseasiassa mittari näyttää -25 ja meinasin ainakin yrittää käväistä pilkillä. Voi olla, että rannassa käännyn takaisin :)

 6. eki sanoo:

  Yritä hommata pilkkianturi kaikuun niin pystyt pilkkimään samasta reiästä…ei tarvii vääntää eri avantoo anturille, säästyy voimia huomattavasti.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Nuukana naisena olen yrittänyt säästää ja käyttää tuota luotaimen omaa anturia, mutta kieltämättä tuo vaihtoehto kuulostaa nyt hyvin, hyvin houkuttelevalta :) Täytyypäs käydä netissä katselemassa Garminin pilkkianturia, sellainen on kuulemma markkinoilla..

 7. Mikko sanoo:

  Hei,

  itsellä on kans tuollanen Mora Expert kaira 6″, muuten olen siitä tykännyt, mutta kierreosa siinä auttamatta liian lyhyt, jos jäätä on enemmälti. Kaveri onkin usein naureskellut, että kävitkö rukoilemaan, kun polviltaan olen joutunut viimeset kiekat pyöräyttään. Serkku teki viime vuonna jatkopalan varteen, että saa seisaaltaan kairata reiän loppuun.

  Muuten, tuliko se viestini tuon Ota yhteyttä kaavakkeen kautta? Vähän jäi sellainen kuva, ettei viesti lähtenyt eteenpäin.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kumma juttu, ettei viesti tullut yhteydenottolomakkeen kautta.. Mutta pääasia, että tätä kautta sentäs tuli :) Se kierreosa on kieltämättä aika lyhyt, varsinkin kun antoi nyt ihan rankalla kädellä tuota jäätä. Jokohan siellä on puoli metriä.. Ehkäpä pitää itsekin toisinaan rukoilla, saattaa ne rukoilut vaan kohdistua kanssapilkkijöihin, että pliis, tehkää mulle reikä =) Mulla nyt kävi hyvä tuuri, kun voitin yhdestä kilpailusta Heinolan kutosen kairan, siinä on ainakin pidempi kierre. Kai sitä pitää kohta kolme kairaa roudata mukana jäälle :)

   • Mikko sanoo:

    Hei, neljällä eri selaimella olen nyt koittanut lähettää viestiä sen Ota yhteyttä kaavakkeen kautta. Ei vaan onnistu. Onko kaavakkeessa bitti/koodi poikittain?

    • Jaana Jekkonen sanoo:

     Moi, ihme homma. Minähän en mistään biteistä ja koodeista ymmärrä, joten en osaa sanoa :) Pitää perehtyä asiaan paremmin ja kokeilla vaikka erilaista yhteydenottolomaketta.. Kiitos, kun ilmoitit :)

    • Jaana Jekkonen sanoo:

     Vaihdoin blogiin uuden yhteydenottolomakkeen, jospa se nyt toimisi :)

 8. Mikko sanoo:

  Ostin viime vuonna keväällä uuden akkuporan, kun edellinen antoi savut. Uuden poran kylkiäisenä tuli 6″ Rapalan kaira. Kait tuota vois kokeilla, että kuinka se reikä syntyy akkuporan voimalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.