Terveisiä Puruvedeltä

You may also like...

8 Responses

 1. Jäpä_K sanoo:

  Moiks. Hienoa juttua taas :)
  Vai iski se kuume sittenkin kelkkaan..:) !? Mitäs kun sillä oppii ajelee ja sitten joku kerta joutuukin ilman kelkkaa ahkion vetoon,ni huomaa,että mites se henki ei enää kuljekkaan samalla tavalla ja jalka ei nousekkaan yhtä kevyesti :)? Täytyy kyl tunnustaa itsekkin.että kävin paria kelkaa koeajaa täs edellis viikolla. En mä itteni takia,ihan muuten vaan.. :) Kattoo ny,miten tekee ?Mukava on kyl lompsiakkin ja nauttia pärinättömyydestä.
  Eilen muuten siellä vaikealla järvellä tul käytyä..samat paikat koluttiin ja oli jopa kaiku mukana,ni ei..ei sit varmasti mtn.. :/ Kalaa kyllä näky,mutta kun ei kelpaa, ni ei. Kääntäs nyt tuon tuulen sinne mun mieleiseen suuntaan,ni rupee röytää :). Ja kappas,se isäntä on suostunut kuvaan..siitä se mallin ura alkaa..:):) Eipä tässä muuta,kuin kireitä taas..!!

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Moiks, vai kelkka mielessä sielläkin suunnalla :) Kyllähän se kunto varmaan rapistuu, jos kelkalla pörryyttää aina, mutta kyllä sitä tulee kalareissuja tehtyä ilman kelkkaakin :)

 2. erno sanoo:

  Puruvesi on vaikea paikka. Toki siellä voi onnistua vaikka ekakertalainen mutta itse kävin siellä vuosi sitten eikä kahteen päivään tullut kuin yksi tärppi tasuriin. Kalaa paikalla oli kun tapsimiehet veti yli 700g körmyjä mutta en voinut koskea toukkavehkeisiin. Vähän sama jokaisen veden kanssa että pitää tulla sinuiksi järven kanssa mutta puruvedelle pitäisi ajella toistasataa kilometriä ja se on vähän liian pitkä matka joka viikonloppuisille pilkkireissuille. Hienoja kokemuksia kuitenkin olette saaneet ja nehän ne on tärkeimpiä.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Joo on se vaikea järvi ja vaatii varmasti vuosien säännöllistä käyntiä, että pikkuisen pääsee jyvälle ahventen oleskelupaikoista :)

   Hieno kokemus se reissu kyllä oli ja sen siellä ymmärsi, että paljon on vielä itsellä opittavaa :)

 3. Mikko sanoo:

  Tere, toissa talvena Puruvesi oli suosiollinen mulle ja kaverilleni pilkillä käydessä. Viime talvi olikin sitten ihan päinvastainen kokemus, hakemalla sai hakea kaloja. Tänä talvena taitaa jäädä käymättä, kun ei täältä yli 500 km matkan päästä viitsi ihan joka viikonloppu lähteä ajeleen kotipuoleen.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Moi, joo kyllä siellä varmaan pitäisi käydä usein ja säännöllisesti, että alkaisi ahvenpotit kasvamaan :)

 4. Makke sanoo:

  Olipas mukavaa luettavaa! Puruvedellä on tullut itsekin tuijoteltua reikää huonolla menestyksellä. :D Ihan mielenkiinnosta kysyisin että mitä perukemateriaali/peruketta käytät kun oli niin erikoisen näköistä tuo matsku noissa kuvissa?

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kiitos, mukava reissu oli!

   Teen itse perukkeet Fortress Predatorista, sitä saa muistaakseni kolmessa eri paksuudessa ja tykkään kyllä materiaalista, sillä se ei ole jäykkää, kuten teräsperukkeet, eikä esim. jää niin paljon ”muistia”, jos taittuu. Voin kyllä suositella sitä, koskaan ei ole pettänyt ja hyvin kestää hauen hampaitakin, ei tarvitse olla heti vaihtamassa vaikka hauen suussa kävisikin..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.