Tuttu ja turvallinen Sotka

You may also like...

12 Responses

 1. Hieno kala kuvat ja kertomus. ???

 2. Johan oli hieno reissu ja kalojen ilotulitusta. :)

 3. Jaana Jii sanoo:

  Kiitos, mutta ei se ihan ilotulitusta koko päivän ollut, aika monta tuntia joutui tyhjääkin pilkkimään :) Blogiin jos jaarittelisi koko päivän tapahtumat, niin kukaan ei jaksaisi niin tylsää ja pitkäveteistä tekstiä lukea :)

 4. Poti sanoo:

  Hieno saalis! Ei ollu kala syönillä tääl Kouvolan seudul… Pääasiassa jäälläoloaika meni ensimmäiseen kaikuun tutustuessa, ostin tuommosen Lowrancen Elite 3X:n, kiva peli kunhan oppii säädöt :) Ens viikonlopun pilkittelyä odotellessa….

 5. tero kaunisto sanoo:

  Kyllä kateeksi käy kun ei kahteen kauteen ole jäille päässyt, siksipä tätä blogia on mahtavaa seurata, pysyy ajanhermolla ja tunnelmissa:) Kiitos Jaana :)

 6. Jaana Jii sanoo:

  Kiitos kommentista :)

 7. Jaana Jii sanoo:

  Hiljaisia päiviä on mullakin, arvaa vaan tunnenko oman kaikuni säädöt hyvin, kun on ollut luppoaikaa sitä rämpätä ;) Kireitä!

 8. Anonyymi sanoo:

  Terve.
  Onnittelut komeasta ahvnesta.
  Onko ollu ongelmia kaiun kanssa matalammassa vedessä? 0-5m

 9. Jaana Jii sanoo:

  Terve ja kiitos. En pysty omaa kaikuani käyttämään oikeastaan alle kahden metrin vedessä, herkkyys pitää säätää niin pienelle, että edes omaa viehettä ei meinaa nähdä. Ja en tiedä miten suuri hyöty kaiusta olisi niin matalassa, ei ainakaan tärppejä välttämättä ehdi näkemään, kun keila niin pieni… Mutta pari metriä ja siitä syvemmässä ihan hyvin pelittää, tosiaan se herkkyys vaan pienemmälle kuin syvemmissä vesissä, muuten tulee liikaa häiriötä, ainakin minun kaiussa.

 10. Nisu sanoo:

  Onnea, hieno ahven! :) Olin kerran jo kirjoittavinani, mutta viesti hävisi johonkin. Taisin painaa väärää nappia. Käytätkö muuten erillistä kameraa kuvien ottamiseen, vai saako jonkin puhelimen kameralla noin hyviä kuvia?

 11. Jaana Jii sanoo:

  Kiitos :) Käytän kännykän kameraa (iPhone 6), olen kyllä tyytyväinen kuvien laatuun, ihan hyviäkin otoksia olen saanut kännykkäkuviksi. Pelottaa kyllä se päivä, kun puhelin plompsahtaa avantoon :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.