Vieroitusoireita

You may also like...

16 Responses

 1. Olli Oikarinen sanoo:

  Hei!

  Onko toi Puutossalmen lossin seutu antanu saalista koskaan? Oon ite kerran käyny heittämässä siinä joskus vuosia sitten ilman saalista, silloinkin taisi olla juuri jäiden lähdön aika kyseessä. Kiinnostaisi toi paikka kyllä, kun se on ensimmäisiä mahdollisia heittelypaikkoja. Vielä parempi, jos siitä olisi realistiset mahdollisuudet saadakkin jotain :)

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Moi, me on saatu vain haukia, taisi isoin olla 3,5kg, mutta on sieltä kuhaakin kuulemma tullut. Siinä kun lossi kaasuttelee, niin pikkukalaa näkyy olevan paljon. Hyvät mahdollisuudet saada isompaakin kalaa.. jigit vaan jäävät pohjaan tosi helposti, eli ei kannata ihan pohjia pitkin jigata tai sitten heittelee vaikka lippoja =)

  • Nimetön sanoo:

   Siitä on mahdollisuus saada isojakin ahvenia, ja samoin haukea saa kohtuu hyvin.

   Ja jos mato-onginta sytyttää, niin kukko-kalat on nopeesti paketissa.

   Jäiden lähtö ei ehkä ihan paras mahdollinen ajankohta, mutta toki jos polte on kova niin eikun menoksi. :)

   • Jaana Jekkonen sanoo:

    Kyllä isot ahvenet kelpaisivat aina =) Pienetkin kelpaavat tässä tilanteessa ja kyllä jopa se pelkkä heittely auttaa pahimpaan himoon =) Kaloja ole muutenkaan hirveästi näkynyt =)

 2. Ari Virtanen sanoo:

  Jos haluat Jaana kalaan niin vaikka heti voi lähteä, nimittäin laituripilkille! Istuu itse laiturilla ja kairaa reiän siihen laiturin viereen laiturilta käsin. Sitten vaan reijästä pilkkimään…

 3. Jäpä_k sanoo:

  Pssstt…. Kallansiltojen alla piileksii ruokakaloja ;)

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Ai niin, sielläkin vois käydä :) Mitäs sieltä siiman päähän tarttui vai kävitkö itse heittelemässä?

 4. Pete sanoo:

  Kohta pääsee keltaisen paholaisen tuohon ekaan laituriin kurvailemaan.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Ihanko tosi? No sit ollaan venenaapureita :)

   • Pete sanoo:

    Aika vähän ollut vapaita paikkoja näihin laitureihin. Tankki ei kannata säiliö veneessä kun tuntuu kuulemma tyhjenevän itsestään. ☺

 5. Jäpä_k sanoo:

  En ole vielä ennättänyt käydä,mut aikasemmin mitä käynyt,ni kyl sieltä aina jtn siimaan tarttuu..:)

 6. joku vaan sanoo:

  Minkä hintainen on laituripaikka ?

 7. Mikko sanoo:

  Tuli tehtyä hankintoja tulevaa kautta ajatellen, uusi haspelikela, kasa jigejä ja vähän kaikkee muutain. Nyt odottelen, että lähtis loputkin jäät pois, niin pääsisi kalalle.

  Tuota kuvaa veneluiskasta mie katselin vähän miettien, että onko se säästösyistä jätetty tuossakin, kuten monessa muussakin paikassa olevassa luiskassa se väli avoimeksi? On täällä meilläkin päin pari luiskaa, joissa se väli on vieläpä suht syvä ja luiskat jyrkkiä, niin siinähän onkin peileistä seuraaminen, että trailerin rengas ei luiskahda sinne väliin.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   No niin, siellähän on samat valmistelut ja suunnitelmat avovesikautta varten kuin täälläkin :) Tuollaisen luiskan syytä en tiedä, olisiko sitten se säästösyy :) Ja sitten kun tuo kyseinen luiska on muutenkin vähän heikossa hapessa ja toinen puoli halkeillut ja hajonnut, niin kyllä saa tarkkaavaisesti veneen laskea. Ja luiskahan ei ole loivimmasta päästä. Meillä onneksi ukko hoitaa nuo trailerihommat =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.