Jigikalastus Kallavedellä

Jigikalastusretket sopivat sekä vasta-alkajille että jo kokeneemmillekin kalastajille.
Kohdekaloina ovat kuha ja ahven. Retkille lähtö tapahtuu Pirttilahden venesatamasta (karttalinkki), josta löytyy runsaasti ilmaista parkkitilaa.

Opastuspäivä koostetaan asiakkaiden taitotason mukaan ja tarvittaessa päivä voidaan aloittaa aivan alkeista. Mikäli jigikalastus sujuu jo ennestään, voidaan keskittyä kalastustekniikan opettelun sijaan enemmän kalojen etsimiseen ja kalastukseen. Haluan tarjota asiakkaalle mahdollisimman mukavan, opettavaisen ja mieleenpainuvan päivän, siksi tiedustelen asiakkaiden kalastustaustaa jo etukäteen. Kalastusretkien sisältö on täysin muokattavissa ja sen vuoksi jokainen retki on hieman erilainen asiakkaiden toiveista riippuen.

Huom.! Vallitsevan koronatilanteen vuoksi kesän 2020 kalastusretkillä kiinnitetään erityistä huomiota turvaväleihin ja hygieniaan. Retkille ei saa osallistua sairaana. Päiväretkillä maksimiryhmäkoko on 4 henkilöä.

4h jigikalastus Etelä-Kallavedellä 360€ (hintaan sisältyy alv. 10%)
6h jigikalastus Etelä-Kallavedellä 430€ (hintaan sisältyy alv. 10%)

Kaikki retket sisältävät:

  • kalastusvälineiden ja paukkuliivien vuokran
  • kalastusopastuksen
  • veneen polttoaineen
  • lain vaatimat vakuutukset

Asiakkaan tulee huolehtia sään mukaisesta vaatetuksesta. Keliolosuhteet voivat muuttua nopeasti, joten mukaan on hyvä pakata ainakin vedenpitävät päällysvaatteet ja päähine. Kalastuspäivät voivat olla uuvuttavia, joten jokaisen asiakkaan olisi hyvä varata mukaan omat eväät ja juomista.

Yllä olevien retkien lisäksi tarjoan räätälöityjä opaspäiviä, jotka voivat olla kestoltaan myös pidempiä kuin neljä tai kuusi tuntia, ota yhteyttä ja kerro toiveesi!

Ystävällisin terveisin,
Jaana Jekkonen

Ota yhteyttä:
+358 44 542 0006 / jaana.jekkonen@fishmeluck.fi

Jaa:
Facebook
Whatsapp