Haasteita kerrakseen

You may also like...

3 Responses

 1. jäpä_k sanoo:

  Molskis. :) Möyhy antaa aika ajoin yllätyksiä..(vuosien kokemus). ;) Mutta kiinnitin huomiota yhteen seikkaan.!! Ennen kun hommasia kelkan… *edit Jaana*.Mutta kun en haluaisi kävelläkään.. laiska kun olen.*. ni mitä pistin merkille,oli se että sä tosiaan vedit niitä kaloja,koska istuit kun jääräpää tatti samalla reijjällä. Siihen kai tää perustuu..Ole paikallasi,kyllä kalat vedessä kiertää. Sama koskee jänis metsästystä,jossa olet passissa. Vaihdat passipaikkaa,ni eikös juutas juokse just siitä,mistä lähdit. :) Joten kelkka taipaleelle ja ahkio vetoon…paluu entiseen..eikö?! :). Joo,mitteepä täs ammattilaista neuvvomaan…mää hiljenen..;) Ai niin. Juhalle se kirja..köh! :) Pai.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Molskis! Ehkäpä oot Markku oikeessa siinä, että ihminen ei nopeudessa kaloille pärjää. Kai se olisi vaan järkevintä napottaa ja odottaa, että kala ui kohdalle. Siinä vaan on se riski, että kala uikin 10 metrin päästä ja taas jäädään saaliitta ?

 2. Jäpä_k sanoo:

  No niin voi muuten ollakkin!? 1 asia on kans askarruttanut ! Kun seuraa kaijun näyttöä.ni sehän kulkee vasempaan. Misteepä tietää, jos ne fisut uikin oikeelle.. ylös tai alas?? Ihan sillä.että kerkee etteen käävä porroomassa reijjän. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.