KALASTUSRETKET

JIGIKALASTUS ETELÄ-KALLAVEDELLÄ

Jigikalastusretket sopivat sekä vasta-alkajille että jo kokeneemmillekin kalastajille.
Kohdekaloina ovat kuha ja ahven. Retkille lähtö tapahtuu Pirttilahden venesatamasta (karttalinkki), josta löytyy runsaasti ilmaista parkkitilaa.

Opastuspäivä koostetaan asiakkaiden taitotason mukaan ja tarvittaessa päivä voidaan aloittaa aivan alkeista. Mikäli jigikalastus sujuu jo ennestään, voidaan keskittyä kalastustekniikan opettelun sijaan enemmän kalojen etsimiseen ja kalastukseen. Haluan tarjota asiakkaalle mahdollisimman mukavan, opettavaisen ja mieleenpainuvan päivän! Kalastusretkien sisältö on muokattavissa ja sen vuoksi jokainen retki on hieman erilainen asiakkaiden toiveista riippuen.

Retkillä maksimiryhmäkoko on 5 henkilöä.

HINNASTO:

4h jigikalastus Etelä-Kallavedellä (max. 5hlöä) 550€ (hintaan sisältyy alv. 10%)
6h jigikalastus Etelä-Kallavedellä (max. 5hlöä) 600€ (hintaan sisältyy alv. 10%)
8h jigikalastus Etelä-Kallavedellä (max. 5hlöä) 650€ (hintaan sisältyy alv. 10%)

Kaikki retket sisältävät:

  • kalastusvälineiden ja paukkuliivien vuokran
  • kalastusopastuksen
  • veneen polttoaineen
  • lain vaatimat vakuutukset

Asiakkaan tulee huolehtia sään mukaisesta vaatetuksesta. Keliolosuhteet voivat muuttua nopeasti, joten mukaan on hyvä pakata ainakin vedenpitävät päällysvaatteet ja päähine. Kalastuspäivät voivat olla uuvuttavia, joten jokaisen asiakkaan olisi hyvä varata mukaan omat eväät ja juomista.

Osallistuakseen kalastusretkelle asiakkaalla tulee olla kalastonhoitomaksu suoritettuna. Kalastonhoitomaksu koskee 18-64-vuotiaita henkilöitä. Kyseisen maksun voi maksaa Eräluvat -verkkokaupassa alla olevaa linkkiä klikkaamalla. Eräluvat -verkkokaupassa ei ole rekisteröintipakkoa, joten maksun voi suorittaa vieraana (vuorokausi 6€ / viikko 16€ / vuosi 47€).

Linkki eräluvat -verkkokauppaan.

Ota yhteyttä:
+358 44 542 0006 / jaana.jekkonen@fishmeluck.fi

Jaa:
Facebook
Whatsapp