KALUSTO

Kalastusretkillä asiakkaat pääsevät kalastamaan Fish me luck kuha- ja ahvenvavoilla, joiden suunnittelutyössä olen saanut olla mukana. Olen erittäin tyytyväinen sekä vapojen toimintaan että ulkonäköön ja Okuman Inspira kelojen kanssa ne ovat loistosetti! Minulle on tärkeää tarjota asiakkaille toimintavarmat ja käyttäjäystävälliset kalastusvälineet!

Ilman kaikuluotaimia kalojen etsiminen olisi vaikeaa ja hidasta. Lowrancen luotaimet ovat helppokäyttöisiä, selkeitä ja tarkkoja. Veneen pulpetista löytyy HDS Live -sarjan laitteet 12” ja 9” koossa. Veneen takaosasta löytyy 9” Elite Ti -sarjan laite vertikaalijigaukseen sekä veneen keulasta 9″ Elite FS täsmäkalastukseen. Active Target 2 -anturin avulla päästään tutustumaan liveluotaustekniikkaan.

Motorguiden keulasähkömoottori on luotettava, tarkka ja aivan ehdoton varuste jigikalastusveneessä. Taivasankkuri helpottaa ja nopeuttaa kalastustilanteissa, kun kalastamaan pääsee heti kalaparven löydyttyä. Naruankkurit ovat hankalia ja ne myös saattavat säikäyttää kalat tiehensä.

Alutroll 605CC on kotimaista huippulaatua oleva vene. Se on vakaa, turvallinen, luotettava ja käytännöllinen. Veneen sisätilat ovat suunniteltu nimenomaan kalastusopaskäyttöä varten ja ne ovat erittäin asiakasystävälliset. Alutroll 605CC onkin opaskäytössä vertaansa vailla. Asiakkailla on hyvin tilaa kalastaa ja isojen säilytystilojen ansiosta kaikki irtotavara saadaan luukkujen alle piiloon. Alutrollin perästä löytyy 150hv Tohatsu ja nämä ovatkin mahtava parivaljakko yhdessä.

Jaa:
Facebook
Whatsapp