Hitachi apuna avantojen teossa

You may also like...

18 Responses

 1. esa sanoo:

  Olen käyttänyt porakonetta viitisenvuotta
  koska olkapääni huutavat ”hoosiannaa”
  jos joutuu tekemään monia reikiä kalaa
  etsiessä,ihan pätevä juttu mutta hiukan
  kallis tavalliselle ”sunnuntai pilkkijälle joka
  käy pari kolme kertaa talvessa ottamassa
  aurinkoa jäällä.Suosittelen lämpimästi ihmisille
  jotka harrastavat tätä lajia aktiivisesti

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kyllä kone on kairatessa kätevä ja hyödyllinen myös ihan kotihommissa, ei jää käyttö pelkästään pilkkireissuihin.

   Tuskin itsekään käyttäisin konetta, jos olisin ns. sunnuntaipilkkijä, mutta reilut puolen sataa täyttä päivää jäällä alkaa jo vähän tuntumaan olkapäissä :)

 2. Hyvä kone ja vääntöä on todella paljon! Onnittelut. Mistä muuten noita settejä saa, kun tähän saakka vain Makitalla on ollut tuollaien pilkkisetti?

 3. Jäpä_k sanoo:

  Tipparellu!! :) Jahas..vai niin..menit sinäkin sit tohon..voe voe:) Hitattshitsitsi .. ;)on iha ok merkki,mut kyl viel Makita pesee mennentullen.. :) Toi Makitan kamppanja juttu..Kaira+Makita 2,della akulla..ym ym on kusetusta..siis kairan osalta.Tollai saahaan ylijäämä kairat menee,kun liitetään se pakettiin. Rapalan kaira…ehkä ok,mut se kairaan tuleva istukka putoamis suojalla…se on LELU.. En yhtään ihmettele,jos joku rikkoo kätensä sen kairan kans…sehä vispaa ja väpäjää kun känninen viinakaupassa..eli veltto siihen kairan runkoon nähden……se pitää olla ”jämäkkä”..ei välyksiä eikä muitakaan horttokaalo osia..!!! Joka aikoo ostaa sen paketin,ni suosittelen heittää sillä kairan holkkilevypaketilla…vaik….en sano ääneen.. ;) Metalli taitoinen rakentaa toimivan sydeemin siihen..ei vispaa eikä retua.. Ois kuva,mut ei Jaana oo tähän tainnut laittaa liite osioo!!??
  Ja..EI menny eilen Juhaks,vaik jtn alumiiniä nousikin…:) :) KIREITÄ….Kaikille!! :)

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Ootkos testannu Hitachia, jos kerran Makita sen pesee =) Tuuhan joku päivä kokkeilemmaan tuota minun pakettia, niin ihastut ;)

   • Jäpä_k sanoo:

    Oon testannut,mut en kairassa :) Hyvä merkkihän se toikin,ei sillä ja eihän mun tartte sillä surruutella,kun tuo homma näkkyy käävän sultai…Minä vuan osotan,minne niitä reikiä tiet.ni voin niistä sit lirkkiä.. :) ;)

 4. Nimetön sanoo:

  Paljo toi Hitachi adaptereineen maksaapi?

 5. Risto Torvinen sanoo:

  Hyvällä hintaa olet saanut tuon tehokkaan koneen!Nyt monella kaupalla paketteja myynnissä,mutta vähemmän tehokkaalla koneella,samaan hintaa.Siinä saa olla tarkkana.

 6. Risto Torvinen sanoo:

  Tarkkana myös akkujen kanssa,paketteja myynnissä pienemmillä akuilla.Pelkkää136 nm konetta 5ah akuilla saa satkua halvemmalla,kuin pakettia.

 7. Nimetön sanoo:

  Tossa Hitachissa on hyvä tuo sivukahva!
  Ilman sivukahvaa on ranteet kovilla, omalla vanhalla Milwaukee 18V koneella, kuuden tuuman Heinola kairalla.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kyllä, tuo kahva on tosi hyvä ja kaira pysyy käsissä tukevasti pitkän sivukahvan ansioista :)

 8. Risto Torvinen sanoo:

  Akkukaira on ollut olkapäävamman takia käytössä jo vuosia,koneena on ollut 21voltin Panasonic,jolla olen kairaillut ilman kahvaa.Viimeaikoina on koneen akut ovat tulleet tiensä päähän.Tiistaina ostin itselleni nimipäivälahjaksi tuon vahvemman 136 nm Hitachin.Illalla testailin kairausta kahvalla ja ilman.Seuraavana aamuna rohkenin mennä pilkkikisoihin ja jätin kahvan kotiin,koska se tuntui pitkänä tilaa vievältä.Hyvin pysyi kone ja kaira käsissä.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Harmi homma tuo olkapäävamma, mutta hyvä homma, että apuvälineitä harrastuksen jatkamiseen löytyy! Hitachi hyvä valinta =)

 9. Nimetön sanoo:

  Tällä hetkellä olkapää kestää jo kairan vääntämisen,mutta vanhaan ei ole paluuta,niin paljon helpommin reiät koneella syntyy,6″kairaa kun käytän.Eikä tule rasitusjumituksia kropalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.