Keulasähkömoottori tuli veneeseen

You may also like...

11 Responses

 1. Pekka Tikka sanoo:

  No nyt on soiva peli! Ehkä sitten joskus, kun kehtaa leikata katteen pois omastaan.. Onneksi en tiedä kuinka luksusta se käytännössä on, niin ei osaa olla oikeasti kateellinen. Vesille mars :)

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Jep, nyt on soiva peli. Vielä kun oppii käyttämään ja hyödyntämään kaikkia ominaisuuksia, niin ei pitäisi kalojen enää päästä karkuun, ainakaan niin usein ?

 2. Anteroidi sanoo:

  Hei,
  Onpa hyvännäköinen systeemi! Teillä on nyt kesän ollut tuo käytössä, niin osaatte jo varmaan vastata kun muilta foorumeilta ei oikein tunnu vastauksia heruvan. Itsellä siis samainen Xi3 hankintalistalla mutta muutama asia epäilyttää:

  -Joudunko ostamaan jotain lisävarusteita, että saan ohjattua sitä Ti7 Lowrancen näytöltä? Liikkeet puhuvat myyntiteksteissään ”Lowrance-valmiudesta”, eikä ainakaan Kärkkäisellä myyjä osannut selittää mitä se tarkoittaa.

  -Oletteko kokeilleet reittien tallennusta ja ajaa myöhemmin noita reittejä läpi? Voiko reitillä pysymiseen luottaa vai tuleeko sekoiluja välillä?

  -Yhdellä foorumilla mainittiin, ettei tuossa olisi sitä 1,5 metrin siirtymistä kuten Xi5:ssa on? Näinkö tosiaan, että tuo yksinkertainen ja mukavalta kuullostava ominaisuus on jätetty pois?

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Hei, sinulla pitää olla veneessä NMEA2000-verkko, johon Motorguide sitten liitetään Pinpointilla.

   Me itse ei viime kesänä päästy oikein testailemaan keulakoneen käyttöä luotaimen näytöltä Motoguiden omien päivitysongelmien takia, jospa jo tänä kesänä pääsee reittejäkin kokeilemaan.

   Ja kyllä siinä on se 1,5m siirtymä, ainakin itse käytin sitä viime kesänä paljon ?Kaukosäädin on kyllä kätevä kapistus, siitä vaan napsauttaa niin vene siirtyy sen 1,5m haluttuun suuntaan.

 3. Timo Viheriäkoski sanoo:

  Moi. Itellä Ti7 ja talvella hommattu Xi3 sekä nmea verkko…palikat vasta viritys vaiheessa/koeajamatta ja kiinnostaa minkälaisia päivitysongelmia sulla oli ja miten ne ratkastiin???

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Keulasähkömoottorin päivityksessä oli joku bugi, joka korjattiin seuraavaan päivitykseen. Se korjauspäivitys täytyy hoitaa OPM:n kautta. Meidän keulis on nyt päivitetty ja pinpoint toimii ☺️

 4. Jussi sanoo:

  Minulla on MG Xi3, NMEA200-verkko ja Lowrance HDS, mutta reittiajot eivät toimi. MG kävi OPM:lla päivitettävänäkin mutta ei muutosta; MotorGuide toimii hyvin omalla säätimellään ja tottelee Lowrancen ankkurointi -yms. käskyjä, mutta reittejä se ei aja eikä osu reittipisteille. Hyvin harmittavaa. Jos on ideoita mitä voisi asialle tehdä niin hienoa!

 5. Eero sanoo:

  Sama ongelma kuin Jussilla. Uusina asennettu keväällä xi3 ja Lowrance Carbon. Päivitetty OPM:llä jolloin yhteys koneiden välillä alkoi toimia, mutta reittipisteet toimii miten sattuu.
  Ootko Jussi saanut asiaan korjausta ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.