Pitkästä aikaa kalahavaintoja

You may also like...

6 Responses

 1. Mari sanoo:

  Hyvä että löytyi kuhapaikka. Ja kyllä Se mitallinenkin viimein tulee! Me käytiin pienellä lammella virvelöimässä. Haukia ja ahvenia saatiin. Kivaa oli vaikkei niin jättejä ollutkaan. Isompi järvi ei antanut jigaillessa mitään. Ensi vkloppuna sitten uusi yritys :)

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Eiköhän se mitallinen tässä kesän aikana kylmälaukkuun saada =) Kiva, että teillekin noussut kalaa =)

 2. Janne sanoo:

  Hienoa että alkaa kalaa nousemaan. Itse en päässyt tänä viikonloppuna, mutta toivottavasti ens viikolla kerran pari ja viimeistään viikonloppuna affenjahtiin. Sitä odotellessa oon tässä töllöä katsellessa viritellyt Drop Shot -kamoja kuntoon. Mulle ihan uus laji. Saas nähdä kuinka käy… Mitä noihin mittoihin tulee, niin mulla on vapoihin merkattu lätkäerkalla tärkeimmät mitat. Pysyy hyvin, helppo siirtää mittojen muuttuesssa ja koskaan ei jää mitta himaan. Oman veneen pohjaan oon vaan vetänyt tussilla viivat.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Viikonloppuna oli kyllä huippukelit kalastaa, hitsi kun nyt näyttää ensi vklopulle tuulista ja märkää.. Jospa ne ennusteet vielä muuttuisi. Minä kokeilin pari vuotta sitten sitä dropshottausta, mutta se oli jotenkin liian hankalaa :) Tosi tehokasta se kyllä kuulemma on! Minä laitoin viime kesänä veneen kaiteeseen teipillä merkit, mutta en muistanut oliko mitta 40cm vai 42cm, niin en uskaltanut luottaa niihin.. Täytyy hankkia mittatarra veneeseen.

 3. Timo sanoo:

  Kävin tyttärieni (12 ja 10 v) kanssa uistelemassa ahventa Juuruksella. Puolessa tunnissa neiti 12v ehti saada kolme haukea, joista suurin 6 kiloa. Virheenä salli hornet 4 cm.

  Timo

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Oho, aikamoinen reissu ja tytölle hieno kala! Oliko tytön ennätys? Isompi se ainakin oli kuin minun ennätyshaukeni =) Kerrohan onnittelut ☺️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.