Yksi kala voi pelastaa huonon päivän

You may also like...

6 Responses

 1. Jäpä_k sanoo:

  Niinpä niin ja juupa jaapa.. :). Kyllä tul romppeisiini vauhtia,kun kännykkääni napsahti ”jonkun” lähettämä ahven kuva.. :/ . Siis löin romut reppuun,enkä tehnä enää yhtään reikää,vaik hyvillä apajilla olinkin…masennuin.. ;)
  Kattelin tota Hirviluodon kuvaa.. Eipä tiä tyttö,että näkyy ison ahvenen paikkakin tuola..jossain..(hihittelen)…enkä sano ennee mittää..enkä vie sinne.. .:) Nyt loppu kiusausskuvien laitto.. :) Eti isos :) :) :)
  ai nii..tiänhä mä,miks se jollekin aina tarttuu.. EN TiÄ KETTÄÄN NII SITKEETÄ PAIKALLAAN NAPOTTAJAA,KUIN HÄN..siinä syy.. :)

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Elähän nyt murjota siellä, kyllä se sinunkin siima kiristyy, kun jaksat napottaa reiällä :) Ja ens kesänä sitten lähetään Puattisella tuonne Hirviselälle, suat olla kartanlukijana =D

   • Jäpä_k sanoo:

    Vai niin.. :) Minä en näillä lätäköilla karttaa tartte… :O Jos sinne on uusia kiviä kasvannut,ni se ei oo mun syy ;) Käydään me enne kesää siel..yhes kohtaa.. ;)
    Ja eikä mul paineita viel oo ahvenen kokoluokan puolesta..jännityksellä vuan ootan,millon rikot/tai isäntä rikkoo enkkani.. :)

    • Jaana Jekkonen sanoo:

     Eläpä pelkää ennätysahvenes puolesta, ei me sellaisia mörköjä tulla löytämään :)

 2. erno sanoo:

  Onnea hienosta kalasta. Mitäs ahven painoi? Itse asetin itselleni lomaviikon tavoitteeksi saada puoli kiloa rikki ja nyt on kolme reissua käyty ja melkein kalattomia kaikki mutta yhdellä kertaa tuli 695g tuurikala Liperistä Savonselältä. Aurinkoa on saanut kyllä ja kävelyä on tullut aina 5-8km per päivä kun kelkattomia ollaan :D Ja jäätä on ainakin 55cm ja siihen kun kairaa 8″ kairalla kymmeniä reikiä päivässä niin illalla tietää jotain tehneensä. Mutta silti tää on paras harrastus. Tänään oli lepopäivä mutta huomenna taas tuijottamaan tyhjää ruutua.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kiitos, vajaa kasisatanen oli tuo kala. Ja onnea sinullekin, hyvä että tavoite täyttyi :)
   Kovia reissuja heität ja pitää kyllä olla hyvä kunto, että jaksaa kävellä ja kairata. Ja kunto ei ainakaan pääse heikkenemään tuolla tahdilla :) Paras harrastus tottakai, täysin samaa mieltä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.