Melkein pääsin kalalle

sunnuntaina 24.8.2014 | by Jaana Jekkonen | 0 kommenttia
Viikonlopuksi tehdyt suunnitelmat eivät menneet ihan niin kuin Strömsössä. Tarkoitus oli kalastella perinteiseen tyyliin mökkeilyn lomassa, mutta Mitsubishi oli toista mieltä. Pari kertaa pääsin onneksi heittelemään.
Perjantai-iltana tehtiin pikareissu ja koska kalat olivat kadoksissa, räpsin muutamia valokuvia.
Lauantai-aamuna heräsin viideltä kahvin keittoon. Tai totta puhuen kömmin sängystä ylös klo 5.15, kun kahvit oli jo keitetty ;) Aamupalaa naamariin ja kohti kalapaikkoja. Käytiin testaamassa kolme eri paikkaa, ensimmäinen ei antanut mitään, kuten ei edellisenäkään iltana. Ei edes tärppejä. 
 
Seuraava paikka kuhisi haukia ja yhdeksän haukea kävi rannalla. Lisäksi saatiin joitakin pannukarkeita ahvenia. Nekin lähtivät takaisin kasvamaan, koska ruokalistalle oli suunniteltu jotain muuta…
Kolmas paikka antoi 2,6kg hauen. Punnitus, pikainen valokuva ja kala takaisin polskimaan.
                                      2,6kg hauki otti johonkin halppis-vaappuun..
 
Tarkoitus oli lähteä lauantai-iltana hakemaan joku mukava ruokakala, mutta auto oli toista mieltä. Mentiin sitten hyvissä ajoin nukkumaan ja nukuin ensimmäisen kerran koko kesänä mökillä hirrrmu pitkään, yli kahdeksaan.. aika luksusta, vaikka mieluummin olisin tietenkin kalastanut. Sunnuntaina saatiin pieni vuokrakottero, että päästiin kotiin ja hinausauto vei oharit tehneen Mitsun mennessään.
Jaa:
Facebook
Whatsapp