Alamittaisten kirous

You may also like...

13 Responses

 1. Juha Saarelainen sanoo:

  Kesäpäivän tasaus ei voisi paremmassa seurassa tapahtua. Nyt keskiviikkona taas sataa joten tiistai-illan reissu oli jigitriolle mukava reissu ja kiitos kuuluu keulassa ohjanneelle prinsessa Jaanalle…ei tarvinnut sammakoita pussata kun prinssi istui perässä lännen puolella vai kallistuiko se vene itään sittenkin. Sisävesiristeilyjä uhataan kovemmilla turvallisuusmääräyksillä, mutta puattisen kapteeni hoiti kunnialla tehtävänsä…Kiitos ja hyvää Juhannusta isommille merille Jaanalle ja kalakavereille jotka pääsevät vihreää linjaa pitkin laivaan nenä hieman punoittaen. Peräaaltoon muutama kalarosvo, niin merilohi jyrähtää kiinni!!!! Kiitos Jaana!

 2. Jäpä_k sanoo:

  Moro! Jos blogisi ja kalasaaliisi on hiljainen,niin koita nyt vaan päivittää,ihan vaik ””Puutarhan rikkaruhonkitkemisviikolla””,kunhan jtn tapahtuu :) :)
  Nyt suuntana mökki..psst..sieltä tulee se isomus ;)…..joten HYVÄÄ JUHANNUSTA JJ+perhe/lukijat.
  Kireitä..älkööt kukaan hukkuko!!

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Moro, täytyy alkaa kuvailemaan rikkaruohoja, niin pääset niitäkin ihailemaan =D Onnea jo etukäteen isomuksesta, olen kade :) Hyvää Juhannusta!

 3. Pekkis sanoo:

  Moikka Jaana! Vasta viikko sitten löysin blogisi ja nyt lueskellut noita vanhempiakin postauksiasi. Todella hieno blogi ja erittäin viihdyttävää luettavaa, eli jatka samaan malliin! :) Ja oli muutenkin kiva huomata että myös kauniimmassa sukupuolessa löytyy intohimoisia kalastajia kuten itsekin on. Muutaman tunnin päästä hakemaan vene huollosta (laitettiin mm. uusi anturi-/vertsuteline sivulle) ja sitten illemmalla vanhemman tyttären kanssa heti kokeilemaan josko saataisiin joku mittakuha ja filettä pannulle :) Hauskaa Juhannusta ja keep up the good work! ;-)

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Moikka Pekkis, kiitos kommentista ja kiva kun olet löytänyt blogini :) Käykäähän tytön kanssa hakemassa juhannuskalat =) Hyvää Juhannusta!

 4. Jari sanoo:

  Kiva että kirjoitat realistisia raportteja. Pääasiana välittyy kiinnostus luontoon ja kalastukseen, eivät pelkästään suuret saaliit. Se on kuitenkin minusta koko jutun juoni.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kiitos Jari, kyllä kalastus on ihan älyttömän mukava harrastus vaikka hurjia saaliita ei tulekaan. Kaikki siihen liittyvä oheistoiminta on hauskaa ja yksi parhaimmista asioista harrastukseen liittyen ovat uudet ystävät :)

 5. Sofia sanoo:

  Moi Jaana! Sinun kannattaisi tehdä postaus eettisestä kalojen kohtelusta, eli ettei kaloille aiheuteta turhaa kärsimystä, sillä valitettavan usein näkee kalastajilla puutteita tässä. Varsinkin pilkki-, onginta- ja katiskakalastus ovat sellaisia kalastusmuotoja missä kaloja ei kohdella oikein ja niille aiheutetaan turhaa kärsimystä esim. tukehduttamalla ne pilkkipöntössä, jäällä, veneessä, sangossa tms. Elävien syöttien käyttö nyt on ihan selvää eläinrääkkäystä esim. pitkäsiimassa tai täkykoukussa, kuten myös silmän repiminen syötiksi elävältä kalalta. Kala on myös tunteva eläin ja eläinsuojelulaki koskee myös kaloja. Lisätietoa kts. esim: http://www.hs.fi/kotimaa/a1444367180192

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Moikka Sofia ja kiitos tärkeään asiaan liittyvästä kommentista. Pyrin tuomaan kalojen hyvän kohtelun esiin blogini tekstien ja kuvien kautta. En ole perehtynyt eettisyyteen niin paljon, että voisin kirjoittaa siitä artikkelin, mutta toivottavasti minun esimerkkini kalojen kohtelusta herättävät ajatuksia, jos jollakin on kyseisellä saralla vielä parantamisen varaa :) Eteenpäinhän siinä asiassa ollaan onneksi jo menty :)

 6. Jäpä_K sanoo:

  Moro! Juhannus takana kunnialla ja meninkin lupaamaan sen ”isomuksen”..:/ (piiloudunpeitonallehymiö)…;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.