Kadonneen potkurin metsästäjät

6 Responses

 1. Kerran olen Kallavedellä jäänyt samalla tavalla tuulen käsiin kierällä jäällä. Kumisaapas ei pitänyt millään ja tuuli oli kova. Tulimme villasukkasillaan silloin jäältä pois. Villasukka piti.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Oho, aikamoista! No se olisi varmaan ollut viimeinen vaihtoehto itselläkin, että olisin heittänyt kengät pois. En vaan tajunnut sitä siinä tilanteessa ?

 2. Minna Kosonen sanoo:

  Asutaan täällä Kerimäen Pihlajaniemellä melkein Puruveden rannalla ja jäätä on vielä n.40cm. Hyvät kelit on ollut liikkua jäällä, mun mies liikkuu potkurilla ja itse kävelen ahkion kanssa. Ahvenet on ollut vähän heikolla syönnillä mutta koko on ollut filekalaa, jopa yli 500g ahvenia tullut

 3. mika lundgren sanoo:

  Huikeeta, oon käynyt täällä rokin venelaiturilla ja säikän suntissa jo siikoja onkimassa kolme viikkoa ja on tullut siikoja. Jäät on just sulaneet melkein, rannoilla on hiukan vielä jäätä ja tänäänkin raumalla oli +14 lämmintä että kevät on tuloillaan. Viikon päästä lauantaina vene vesille ja sit alkaa hauki jahti, toki kyllä siikoja onkin niin kauan kun niitä tulee.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Juu kevät tulee hurjaa vauhtia, vaikka pieni takatalvi yllättikin Suomalaiset =) Hyvä, että siikoja on löytynyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.