Pilkillä pakkasessa

8 Responses

 1. Ville Pennanen sanoo:

  Sama meininki täälläkin. Launtaina E-Kallavedellä. Sunnuntaina päätin vaihtaa lätäkköä ja kävin yhtä pientä järveä tutkimassa. Molempien reissujen tuloksena muutama pieni ahven. Ei vaan satu reijät kohdilleen vaikka kuin kairaat.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Voi ei :( Ei ole helppoa meillä Kuopion seudun kalastajilla. No tänään kyllä tuttava oli pilkillä ja juuri kuulin, että kuulemma talven paras syönti. Joten on meillä toivoa ;)

 2. Eki sanoo:

  Kutosen reikä on kyllä ihan liian pieni tasurihommiin….kasilla tulee veivattua niin mahtuu kalat tulemaan ja voi pitää kaiun anturia samassa reiässä. En tosin oo vielä noin isoja haukia päässy väsyttelemään…Joensuun seudulta on joka reissulla tullu yhelle ihmiselle riittävät ruokakalat vaikka kaikki valittaa että kala ei syö.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kasin kaira olisi kyllä hyvä, mutta onneksi sen kokoiselle on tarvetta vain harvoin. Isot ahvenet mahtuu kutosestakin, jätän hyvin mielellään ne isot hauet muille 😁

   Minäkin niitä ruokakaloja yritän, mutta kun viidelle hengelle pitäisi saada ruokatarpeet, niin tiukassa on..

 3. Nimetön sanoo:

  Hyvä Jaana
  Täydet sympatiat haukitaistelun tiimellykseen. Itsellä kävi samantyyppinen tapaus viikko sitten.
  Kova pamaus, ja ymmärsin heti kyseessä olevan krokotiili.
  Kolme kertaa sain reiälle näkyviin, mutta ei ollut yhteistyöhaluinen. Ja sama juttu mulla….kalarosvon kevennetty , mutta onneksi ei saanut siimaa suuhun. Koukkua ei mukana, mutta hätä keinot keksii….metallisen sohjokauhan väärällä päällä kala ylös . Niin ja painoa oli onneksi vain 4.7 kg. Mahtu nipat napat kutosen lävestä.
  Ana

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   No hyvä, että sait kalan ylös asti ja pääasia, että Kalarosvo säilyi 😁👌

 4. Jouko Juurakko sanoo:

  Tosta puhelimen virranviennistä tuli ihmetys. No ite en tietty muuten käytä omaani päivän aikana, kuin kartan katseluun, mutta ei se tollai virtaa vie. Viis reisua on ollut aamulla reilu -25 pakkasta. kartta on lähes kaikilla siirtymillä jonkunaikaa auki. Ja niitä siirtymiä on päivän aikana aika paljon. Liikun siis ihan kävellen. Ja ihan normaali Jiivitoseni ei vie juuri koskaan 20 prossaa enempää. Lauhoilla keleillä 10 prossaa normaali. Normi päivät n. 8h.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Joo jostain syystä iPhonessa on huono akunkesto pakkasella, tuttava epäili, että johtuisi metallikuorista. Puhelin on kyllä tosi kylmä pakkasella, vaikka pidän sitä taskussa suurimman osan ajasta..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.