Vihdoinkin ruokakaloja

You may also like...

7 Responses

 1. Pekka Tikka sanoo:

  Nuo siekkeihin viritellyt ötökät voisivat toimia todella hyvin lammikoissa. vaikka sille suurelle :)

  Pekonia, suolaa, rasvaa, kahvia, tuorejuustoa… joo ei kai sitä muuta puruvedelle tarvitse. Näyttää todella herkulle. Sais näilläkin askelmerkeillä ruokaa tulla pilkkireijistä, tai siis lähinnä ahventa – muista viis, vaikka jänkäleike onkin maukasta herkkua ruodottomista fileistä veistettynä.

  Lisää kalareissuja ja lisää elävöitettyä tarinaa kalojen ja ihmisten kohtaamisista. Näitä on mukava lueskella, vaikka minirapsoja onkin päässyt lukemaan hieman ennakkoon :)

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kiitos Pekka! Joo nuo ötökät voi toimia lammilla yllättävän hyvin, kun lammissa ravinto voi olla pienempää…

   Kyllä Puruveden reissulle kannattaa varautua pekonilla ja tuorejuustolla, ai että maistui herkkurullat hyvälle pitkän pilkkipäivän jälkeen :)

 2. Heikki sanoo:

  Miksi kuvaat kalat ennenkuin tapat ne? Pitkität niiden kärsimystä, etkä selvästikään kunnioita saalistasi.

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Kyllä minä saalistani kunnioitan, mutta ehkä sitten itsekkäästi ajattelen, että kala näyttää kuvassa paremmalta, kun ei ole vielä tapettu. En kuitenkaan koskaan jätä kaloja elävänä jäälle tai muuallekaan kitumaan, joko vapautan tai papitan minuutin parin sisään saamisesta.

 3. Eki sanoo:

  Mitä se Heikki siellä itkee…kuvataanhan niitä kaloja vaikka ne laskettas takaisinkin. Tuo ihme moralisointi tuntuu olevan tämän päivän sana. Mitään hyvää ei ole kenelläkään sanottavana, ainoastaan pitää jotain negatiivista kommentoida. Varmasti Jaana kohtelee kaloja ihan niinkuin pitääkin. Saaliskuvissa jäällä kalat on tainnutettuina ja kurkut leikattu auki.

 4. Missäs päin Unnukkaa kävitte? Jokusen kerran (varmaan 100) siellä pilkillä käyty, mut sitä silppua meinaa kalat olla enimmäkseen =(

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Lähdettiin Unnukanrannasta ja käytiin Mäntyselällä asti eli siltä alueelta kokeiltiin eri paikkoja ja syvyyksiä. Vaikea järvi talvella ☺️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.