Viikonloppu

You may also like...

4 Responses

 1. mörkö sanoo:

  Eikö olekin kiva kun teet tapseja fluorosta ja solmua tehdessä katti Kurnauskis hyökkää siimojen kimppuun… Siinä sitä sitten mietit että miten pahasti se ehti rouhia siimaa ennen kuin henkilökunta siirsi sen sivuun ?

  • Jaana Jekkonen sanoo:

   Vielä en ole katille ehtinyt fluoroa esitellä, tuo oli vähän vahvempaa perukemateriaalia :) Mutta eiköhän se apulainen ole valppaana heti, kun alan pilkkeihin tapseja rakentelemaan. Varmaan tälläkin hetkellä teroittelee hampaitaan jossain..

   • mörkö sanoo:

    FG-solmu

    Ootko muuten törmännyt FG-solmuun (fg-knot) monikuidun liittämisessä tapsiin? Itellä 0.15 monikuitu ja 0.50 fluorocarbon tapsi käytössä. Aekoinaan tein liistossolmuna siimojen väliin tuplaunisolmun mutta ”löydettyäni” FG-solmun en ole enää muuta käyttänyt. Solmusta tulee ohuehko ja se luistaa nätisti vaparenkaiden läpi, eli myös pitkän tapsin käyttö onnistuu vaivatta ilman huolta vaparenkaista.

    • Jaana Jekkonen sanoo:

     Hei, olen törmännyt, ja kyllähän se on näpsäkän oloinen. Se vaan on niin vaikea tehdä, että riittääkö mulla aivokapasiteetti ja hermot ;) Unisolmu on jo selkärangassa, joten se on helppo pyöräyttää :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.