Kalastustaito on rikki

sunnuntaina 14.9.2014 | by Jaana Jekkonen | 0 kommenttia
Ei ole muuta syytä enää tälle kalattomuudelle. Joka päivä olen käynyt kalassa, mutta munapataa on ollut ruokalistalla siitä huolimatta. Torstai-iltana töiden jälkeen kävin kolme tuntia heittelemässä. Pari paikkaa tuli testattua, joista toinen oli 400 metriä pitkä aallonmurtaja. Olin siis lähes keskellä Kallavettä, mutta silti onnistuin välttämään tärpit. 
 
                

 

Perjantaina aamulla kävin laituripilkillä, jossa vajaan kilon hauki kävi tasuria maistelemassa. Siihenpä jäikin aamupäivän tapahtumat. Perjantaina illalla käytiin muutama tunti heittelemässä vesisateessa “kalavarmassa” paikassa ja taas onnistuin nollatärpeillä koko illan kalastamaan. 
 
Lauantai-iltana perinteisen paikan testaus, joka ei ole kylläkään viikkoihin antanut kalaa. Eikä se paikka pettänyt tälläkään kertaa, 0 tärppiä. 
 
Sunnuntai-aamuna päätettiin testata ihan upouusi paikka. Muutaman heiton jälkeen pieni hauki kävi rannassa. 
 

 

Kalojen hiljaiselon vuoksi ajateltiin vaihtaa paikkaa tutummille vesille, mutta vielä ehdin yhden pienen tärpin saamaan. Kala olikin ihan outo tuttavuus ja googlen avulla tunnistettiin säyneeksi, kai :) Pitihän se kuitenkin kuvata ja punnita ennen vapauttamista, 710 grammaa. Mutta totta puhuen ei se hirveästi mieltä lämmittänyt, olisi edes ollut ahven.. 
 
                             

 

Aamupäivää oli vielä jäljellä, joten yksi paikka kokeiltiin vielä. Neljän tunnin jälkeen oli saaliina vain yksi kiloinen hauki. Hauki otti hologrammifoliolla tuunattuun lusikkauistimeen. Otin hauen kuitenkin mukaan, kun vihdoinkin sain lihamyllyn hommattua. Pääsee maistamaan haukipihvejä :) 
Jaa:
Facebook
Whatsapp
Joko luit nämä?