Kolmas kerta toden sanoo

torstaina 10.9.2015 | by Jaana Jekkonen | 5 kommenttia

Pahoittelut lukijoille siitä, että blogin osoite on muuttunut pari kertaa. Ajattelin nyt asettua aloilleni ja tämä uusi osoite näyttäisi olevan helppo muistaa. Tästä lähtien kirjoittelen siis tämän osoitteen alla :)

Fish me luck löytyy edelleen Facebookista ja tykkäämällä sivusta, saat linkin uusimmasta postauksesta etusivullesi. Silloin tällöin lisäilen myös videoita YouTubeen.

Viikonlopulle on muuten luvassa aikamoiset kelit:

Näyttökuva 2015-09-10 kello 10.41.12

kuvakaappaus www.ilmatieteenlaitos.fi

Huomenna on jännä päivä, sillä pääsen päiväksi uisteluveneen kyytiin ja tutustumaan lajiin. Siitä ehkä raporttia myöhemmin :)

Mitäs tykkäätte blogin uudesta ulkonäöstä?

Jaa:
Facebook
Whatsapp
Joko luit nämä?
5 kommenttia
Jätä kommentti blogikirjoitukseen
Kommentit
 1. Unto Varis kommentoi:

  Jaana, hyvältä ja selkeeltä näyttää. Hyviä ja onnekkaita kala reissuja.

  1. Jaana Jekkonen kommentoi:

   Kiitos!

 2. Petteri kommentoi:

  Hei.

  Mukava blogi, jota olen jo jonkin aikaa lukenut. Saisiko tähän uuteen versioonkin rss-syötteen, jotta pystyn seuraamaan blogiasi jatkossakin? En kuitenkaan muista käydä erikseen tsekkailemassa, onko uutta luettavaa ilmestynyt ja Facebook ei ole optio.

  Kiitos, anteeksi ja kireitä siimoja!

  1. Jaana Jekkonen kommentoi:

   Kiitos kommentista! Ilman muuta voin laittaa sellaisen syötteen, jos vain osaan :) Ensimmäinen nettisivu ikinä, niin on vähän hakusessa asiat vielä :)

   1. Petteri kommentoi:

    Ei sinun tarvikaan lisätä mitään. Tutkailin itse tuota rss-asiaa ja lukija (feedly) löysi syötteen ihan tuolla blogin osoitteella https://www.fishmeluck.fi. Ilmeisesti WordPressin hienouksia tai jotain. Se on tämä nyky-ATK välillä vähän ihmeellistä.

    Voit siis jatkaa rauhassa kalastamista ja siitä bloggailua. Itse jatkan tyhjän onkimista ja blogien lukemista, omissa saaliissa kun ei ole paljon kirjoittamista :/

Kommentointi on suljettu.