Miksi kala syö arkisin?

perjantaina 30.1.2015 | by Jaana Jekkonen | 3 kommenttia

Hyvin jännä juttu, että matiketo kalat ovat nälkäisiä ja netti on pullollaan kuvia isoista ahvenista ja kuhista. Sormet syyhyten odotan viikonloppua, jotta pääsen itsekin apajille.

 
Vihdoin kun vapaapäivät koittavat, niin sama vanha kaava: kalat ovat kylläisiä. Onko niiden pakko syödä juuri silloin, kun minä olen töissä? Eikö kivempi olisi herkutella ja mässäillä viikonloppuisin? Minulla olisi tarjolla vaikka mitä herkkutasureita ja makoisia kärpäsen toukkia ja vieläpä kotiinkuljetuksella. Eikö kuulostaisi hyvältä diililtä?
 
Rivien välistä varmaan pystyi lukemaan tämän päiväisen reissun saalismäärät. Vajaa kuusi tuntia kovaa yrittämistä ja kalojen etsimistä. 


Turhaan, aivan turhaan. Paitsi sainhan minä liikuntaa, raitista ilmaa ja kokemusta. Niillä vaan ei lähde nälkä. Välillä olisi mukava syödä tuoretta kalaa. Onneksi en ole ammattikalastaja, aika hiljaista olisi palkkapäivinä.. 


No vielä on onneksi vapaata jäljellä, huomenna suuntaan Sotkanselälle ja sunnuntaina eräälle lammelle. Niistä raporttia myöhemmin. Ja ensi viikolla blogissa on luvassa pieni arvonta, olkaahan kuulolla :)
Jaa:
Facebook
Whatsapp
3 kommenttia
Jätä kommentti blogikirjoitukseen
Kommentit
  1. Anonyymi kommentoi:

    Niin tuttua =D

  2. Tutulta kuulostaa. Tänäänkin oli _todella_ nihkeä syönti. Niillä kaikilla kolmella ahvenella jotka kolmen hengen porukalla tänään saimme, oli maha aivan räjähtämäisillään kun niitä perkailin. Olivat ilmeisesti ehtineet jo syödä itsensä ähkyyn aikaisemmin. Onnea muuten komeasta kuhasta, pilkkihulluista bongasin kuvan! :)

  3. Kiitos :)

Kommentointi on suljettu.