Operaatio: Jaana ja vene

keskiviikkona 22.4.2015 | by Jaana Jekkonen | 4 kommenttia

Hui, jännittää. Alkaa näyttämään siltä, että perheeseen tulee uusi jäsen. Vene Puattinen. Viikonloppuna ollaan menossa katsomaan yhtä vaihtoehtoa, siitä myöhemmin lisää, mikäli myönteisiä päätöksiä syntyy. 

Minullahan ei ole moottoriveneistä mitään kokemusta, oikeastaan kaikki vehkeet, joissa on moottori, ovat minulle hepreaa. En omista edes ajokorttia, joten apukuskin titteli on ollut jo vuosikaudet minun nimissäni. Elämäni aikana olen ollut arviolta vain parikymmentä kertaa moottoriveneen kyydissä, saati että olisin sellaisella ajanut. Soutuveneessä kyllä olen istunut, mutta se on ihan eri asia. 
 
Tästä kesästä on tulossa siis ahkeran opiskelun kausi, on niin kamalasti asioita, joita pitää ja joita saa opetella ja harjoitella. Esimerkiksi kaiun tulkitseminen liikkuvassa veneessä on yksi missio. Se on niin erilaista kuin pilkkiessä… Mistähän saisi tukiopetusta veneilyyn :) Minkälaiset liikennesäännöt järvellä pätee? Pieni varoitus tänä kesänä Kallavedellä liikkuville: mikäli näette blondin ratissa, kiertäkää kaukaa ;)
 
Perjantaina suuntaan Erätaika-messuille. Sieltä ehkä jotain kuvamateriaalia ja koostetta jossain vaiheessa..
 
Ja tärkein asia meinasi unohtua: ajattelin korkata kesäkalastuskauden lauantaina. 99% varmuudella mp, mutta kilon ahven pyörii niin ihanasti vielä mielessä, että seuraavaa kalaa jaksan kyllä odottaa… 


Jaa:
Facebook
Whatsapp
Joko luit nämä?
4 kommenttia
Jätä kommentti blogikirjoitukseen
Kommentit
  1. Anonyymi kommentoi:

    Oikeeta meininkiä, monipuolisesti kalastusta vuoden ympäri. Talviset pilkkipaikat yhtä hyviä tai parempia kesällä jigipaikkoina.

  2. Malttamattomana jo odotellaan, että päästään omalla puatilla kalaan. Kyllä se avaa niin paljon uusia mahdollisuuksia ja kalapaikkoja entisiin rannalta heittely mestoihin verrattuna…

  3. Onneksi en ole ainoa, joka on käynyt koukun kanssa päivystyksessä :D Viime vuonna kävi niin yhden kuhan kanssa.

  4. Nyt ostin veneeseen kalastajan ensiapupakkauksen ja kylmäsprayta, ihan vaan varmuuden vuoksi :) Toivottavasti ei kuitenkaan tarvitse käyttää niitä :)

Kommentointi on suljettu.