Shoppailu, mökkeily ja kalastus

maanantaina 14.7.2014 | by Jaana Jekkonen | 3 kommenttia

Siinäpä viime päivien aktiviteetit. Viikonloppuna tuli taas perinteisesti käytyä mökkeilyn lomassa jigailemassa. Saaliit eivät ole kovin mainitsemisen arvoisia, isoimmaksi kalaksi jäi minun 47cm kuha. Hyvää mökkievästä se kuitenkin oli. Useita värejä tuli testattua, mutta tehokkain oli punainen kalajigi keltaisella mahalla, joka antoi useita tärppejä ja myös isoin kuha tuli sillä ylös. 

Viime viikolla kävin ostamassa uudet pihdit, kun entiset hävisivät saarireissulla. Veneessä kun oli yhdessä vaiheessa jos jonkinnäköistä häslinkiä, esimerkiksi vaappu kiinni erään sankarin kädessä, niin pihdit olivat tehneet katoamistempun. Ostin tilalle Rapalan pihdit, jotka ovat kyllä näpsäkän tuntuiset.

Hankin myös uudet siimat virveleihin, kun kolme viikkoa sitten vaihdetut olivatkin laadultaan tosi huonot. Löytökorista löytyi vielä muutama ”paluu 90-luvulle”-aarre, jotka lähtivät mukaan. Pidän vaikka koristeina, jos ei muuta käyttöä löydy :)

            
Ja pitihän sitä vaatteitakin shoppailla, uusi t-paita kalastukseen :)Jaa:
Facebook
Whatsapp
3 kommenttia
Jätä kommentti blogikirjoitukseen
Kommentit
  1. Aivan mahtava paita!! Mistä löysit? :)))

  2. Ebayn ihmeellisestä maailmasta :)

  3. Anonyymi kommentoi:

    Nuo pikkutasurit on tosi hyviä ainakin mulla ollu. En vaan ole mistään enää löytänyt kun iso vei mennessään viimeisen….. ja paita on mahtava :D

Kommentointi on suljettu.