Sotka, minulla oli sinua ikävä

perjantaina 21.8.2015 | by Jaana Jekkonen | 0 kommenttia

Vihdoinkin tuulet antoivat mahdollisuuden päästä kalastamaan Sotkanselälle. Koko kesä tätä on odotettukin. Keli oli yksi kesän parhaimmista ja reissukin varmasti top viitosessa tämän kesän reissuista. No okei, minä olin se onneton, jonka siiman päähän tarttuivat päivän pienimmät kalat, mutta jonkunhan ne on nekin saatava. Tällä kertaa se olin minä.

Lähdettiin kohti Sotkaa jo iltapäivällä ja hurautettiin tankin kautta. Kun saatiin Puattinen vesille, niin suunnattiin talvella hyvin toimineille mestoille. Ehkä niitä kuhia löytyisi kesälläkin samoilta paikoilta. Oli mukavaa päästä pitkästä aikaa kipparoimaan, viikko ilman venettä on liian pitkä aika.

IMG_0332.JPG

IMG_0341.JPG

IMG_0343.JPG

IMG_0355

Jotain pientä nousi tasurilla iltapäivällä ja alkuillasta alkoi kunnon pommitus. Muilla. Minä sain yhteensä neljä kuhaa, joista vain yksi oli mitallinen ja lisäksi tuli pari haukea. Sain myös sen kauan kauatun kesän ensimmäisen heittelemällä saadun jigikuhan, jes! Vertikaaliinhan ne ovat kyllä purreet, mutta lentäviin jigeihin eivät :)

IMG_0365.JPG

IMG_0370.JPG

Kalakaverille nousi yli kakkosen kuha ja lisäksi veneeseen tuli yli kiloisia. Kyllähän se vähän söi naista, kun minun kalojen veneeseen nostamisessa ei tarvittu haavia. No eletään toivossa, ehkä ensi kerralla..

IMG_0375.JPG

Muuten reissu kyllä oli ihan huippuluokkaa, keli oli täydellinen, kala söi, eväinä oli herkkuja.. paitsi päänsärky alkoi vaivata illalla sen verran pahasti, että oli pakko lähteä kotiin. Ehkä sain stressireaktion muiden isoista kaloista ;)

FullSizeRender.jpg

Mitähän sitä huomenna keksisi, kun vene on valmiiksi trailerilla ja sääennusteet lupailevat lähes liikoja. Vielä jos Ahti olisi suotuisalla päällä :)

Jaa:
Facebook
Whatsapp
Joko luit nämä?