Ämpee-reissu, mutta tulipahan tehtyä

lauantaina 14.2.2015 | by Jaana Jekkonen | 0 kommenttia

Käytiin tänään meille ihan uudella järvellä, Roikanvedellä. Keli oli vielä aamulla ihan hyvä, mutta sitten alkoi satamaan jotain märkää. Kala ei syönyt aamulla, päivällä eikä iltapäivälläkään. Tai ne sormenmittaiset olisivat syöneet, mutta niitä ei lasketa. Deletoin ne minun kaiustakin pienentämällä herkkyyttä. Onneksi ne eivät tartu itsensä kokoisiin tasureihin.

 
Morrilla oli pakko jossain vaiheessa aamupäivällä tarkistaa, että mitä lajia silppu on. No appuroitahan ne. Kuvan kalaa ei vahingoitettu kuvauksen aikana =)


Jäällä tuli käveltyä muutama kilometri. Lumet ovat onneksi painuneet aika hyvin, niin ei enää ole polviin asti loskaa. Niskat ovat aika jumissa kairaamisesta ja kaiun tuijottamisesta, onneksi mukana oli myös kaira+porakone-yhdistelmä, niin käytin sitä iltapäivällä. Onneksi on noita apuvälineitä, niin tämmöiset vaivaiset voivat niihin tarvittaessa turvautua ;)
 
Blogissa oli arvonta käynnissä parisen viikkoa ja tänään lupasin voittajan arpoa. Käytin arvonnassa apuna netin arvontakonetta. Kommentteja oli yhteensä 43, joten arvoin arvontakoneessa randomin numeron väliltä 1-43 ja kone antoi numeron 9. 

Voittaja on siis 


Laitan voittajalle sähköpostia tänään ja postitan palkinnon ensi viikolla, onnea!

Jaa:
Facebook
Whatsapp
Joko luit nämä?