Lotto vetämään

sunnuntaina 20.7.2014 | by Jaana Jekkonen | 0 kommenttia
Viikonloppuna tuli taas mökkeiltyä ja kalastettua. Perjantaina Peterin jigireissun jälkeen kävin pikaisesti pakkaamassa mökkitavarat kasaan eli virveli, pakki, haavi ja filetit. Lisäksi joitain vähemmän tärkeämpiä juttuja. Mökille päästyä tein pakollisen blogipäivityksen, jonka jälkeen köllähdin sänkyyn vaille kaksi. Yleensä laitan herätyksen viideksi, mutta tällä kertaa vähän poikkesin rutiineista ja puhelin herätti vasta 5.30. Ruhtinaalliset unoset. 
 
Lauantaina aamun heittelyt antoivat pienen kuhan ja illalla käytiin vielä ukkosen jälkeen kokeilemassa nollatuloksella. Hiljainen päivä. 
 
Sunnuntaina taas takaisin ruotuun ja klo 5.00 ylös. Pannukahvit ja ravintoa kitusiin ja keula kohti heittelypaikkaa. Kolme tuntia heittelin tyhjää ja sitten tehtiin päätös, että käydään kokeilemassa vielä toista paikkaa. Lähtöä tehdessä paikallinen kalamies tuli jututtamaan ja suositteli kalapaikkaa erään sillan vierestä. 
 
Saavuttiin sillalle ja lopetin jigailun muutaman heiton jälkeen jigin jäätyä pohjaan. Paikka ja pohja eivät olleet tuttuja, joten päätin heitellä lähempänä pintaa uivia vieheitä. Valitsin 12g Bete Loton ja pienet ahvenet jahtasivat lippaa innoissaan. Muutamia isompiakin tärppejä tuli. Sitten pienten ahventen äitikin kiinnostui Lotosta ja oma kesäkalastus ahven ennätys meni rikki, 530g ja 35cm. 
                              
Pari heittoa myöhemmin haukikin halusi päästä lottoamaan ja kiva jöllikkä sekin oli, reilu 3,5kg ja 82cm. Uusi paikka, uudet kujeet ja hyvät kalat eka reissulla.
 


Jaa:
Facebook
Whatsapp
Joko luit nämä?