Muutto hoidettu

lauantaina 6.2.2016 | by Jaana Jekkonen | 4 kommenttia

Olipas rankka viikko, luulisi, että kun kerrostalosta muuttaa omakotitaloon, ei olisi ongelmia säilytystilan kanssa. Tässä on jo kahdeksan päivää järjestelty tavaroita paikoilleen ja siltikin epämääräisiä tavararöykkiöitä löytyy sieltä täältä ja mikä pahinta, tila meinaa loppua kesken. No voiton puolella ollaan ja pian pääsen autotallin kimppuun. Sinne onneksi mahtuu! Vihdoinkin saan kalastustarvikkeille oman paikan. Keittiön pöydässä olikin aina vähän ahdasta tehdä solmuja ja väsätä perukkeita. Ja eipähän tarvitse enää olohuoneen sohvalle levitellä tasureita, sitäkin on tapahtunut =)

Kalassa en ole käynyt yli viikkoon ja minun piti lähteä huomenna pilkille. Olisi ollut ihan moottorikelkkakyyti tarjolla hyville apajille. Tulin kuitenkin jo alkuviikosta kipeäksi ja ei meinaa tauti talttua millään. Harvoin sairastan kuumetaudin, viimeksi lähes 10 vuotta sitten. Tämän lentsun sain lapsilta. Onneksi taudinkin kanssa ollaan jo voiton puolella ja toivon mukaan ensi viikolla pääsisi kalaan.

Postisetäkin löysi viikolla uuteen osoitteeseen ja kiikutti mieluisan kirjeen. Sain Tommilta testattavaksi uuden Kalarosvon kevennetyn mallin. Se Joensuun Tommi on kyllä siitä ihmeellinen veikko, että joka kerta se osaa yllättää tasureiden ulkonäöllä. Monesti olen Kalarosvon käteen saadessani tokaissut, että ei voisi enää hienompi olla! Mutta mitä paljastuukaan seuraavasta kirjeestä? No vieläkin hienompi taideteos :)

FullSizeRender

FullSizeRender-1

IMG_6931

Nyt kun pääsi kerrostalosta pois, niin parveke vaihtui takapihaan. Kunhan tässä tervehtyy, niin täytyy lähteä niitä savukaloja metsästämään. Sormet nimittäin jo syyhyävät päästä kokeilemaan Muurikan sähkösavustinta. No hyvää kannattaa odottaa, on se savukala semmoista gourmeeta, että ei taida monestakaan ravintolasta löytyä.

Miten teillä on viikko sujunut? Oletteko ehtineet kalaan vai onko sama pöpö kaatanut muitakin sänkyyn? Ensi viikolla säätiedotus lupailee ihan mukavaa keliä niiden älyttömien pakkasten jälkeen, joten jokohan vihdoinkin pääsisi ihan kunnolla pilkkimisen makuun ilman häiriötekijöitä (pakkanen, muutto, flunssa) :)

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille ja kireitä siimoja jäälle suuntaaville =)

 

Jaa:
Facebook
Whatsapp
Joko luit nämä?
4 kommenttia
Jätä kommentti blogikirjoitukseen
Kommentit
 1. Mari kommentoi:

  Juu jäällä oltu pe-su. Tänään kisoissa hopeaa, pe-la hupipilkillä. Kala on kyllä niin huonolla syönnillä että. Ei syö niin ei. Merellä jäät aika huonona rannassa niin ei pääse sinnekään. Mutta Tälläistä Tää on.

 2. Hannu kommentoi:

  Lauantai iltana madepilkillä pisti hymyilyttämään 4.74kg matikka morrilla. Ahventa tähän asti 5-10 kpl reissullaan, isompaa ei yhtään. Tänään tuttava oli jo saanut laikkuloista muutaman kilon saalin hyvänkokoista. Huomenna käyn koittamassa, toivottavasti syönti vielä jatkuisi.

  1. Jaana Jekkonen kommentoi:

   Onnea, tuo on jo iso matikka! Oliko oma ennätys? Jospa se ahven alkaisi vihdoin syömään, onneksi mullakin alkaa flunssa väistymään, niin pääsee raitapaitoja etsimään :)

 3. Hannu kommentoi:

  Kiitos, joo oma ennätys, jokunen vuosi sitten tuli 4.5kg.
  Sitkeä on ollut flunssa, vaan viisautta on parannella kunnolla. Muutto käy täydestä työstä kyllä, pari kertaa tavaroita kannellut siskon apuna. Kalastuksesta kyllä nauttii sitten 100%, kun on täydessä iskussa ja ei ole kiire minnekään, paitsi uusille kalapaikoille:).

Kommentointi on suljettu.