100 x kalaonnea

keskiviikkona 5.11.2014 | by Jaana Jekkonen | 1 kommenttia
Laskeskelin huvin vuoksi tämän vuoden kalareissuja ja niitä on kertynyt noin sata. Periaatteessa saalismäärien pitäisi olla tuolla kalastusmäärällä aika huikeita, mutta eivät ne ole. Pitää siis harjoitella kalastusta vielä ahkerammin, että taidot paranevat. Tai etsiä parempia kalapaikkoja. 


Vai onko siinä kalaonnen toivotuksessa sittenkin perää eli pilaako onnen toivotus viimeisetkin mahdollisuudet saada saalista. Monet kalastajat pelkäävät tuota hirveää toivotusta ja tuleva kalastusreissu/kilpailu on tuhoon tuomittu, jos joku pahaa aavistamattaan onnea toivottaa. 

En ole ollut kyseisen asian suhteen taikauskoinen ja jos muut kalastajat pelkäävät onnentoivotuksia, olen aina avosylin ottamassa muidenkin toivotukset vastaan. Ohjatkaa vaan tänne kaikki, kiitos! Siksi blogin nimikin liittyy kalaonneen. Vai oliko se nimi virhe.. Ehkä jos ensi vuosi mennään kireillä siimoilla, niin vuoden päästä nähdään onko termi kalaonni todellisuudessa epäonni.  

Loppuun vielä kuva maailman kauneimmasta kalasta, taisi ollakin täällä jo aiemmin, mutta kyllä tätä jaksaa katsella! Raitapaita <3 


Jaa:
Facebook
Whatsapp
1 kommenttia
Jätä kommentti blogikirjoitukseen
Kommentit
  1. Itse olen vähä taikauskoinen….mutta kireitä siimoja aina voi toivottaa kalastajille! =) Olen huomannut, että jos nainen toivottaa kalaonnea, niin silloin voi ollakkin onnea matkassa ;) Ainakin kihlattuni joskus toivotti,niin pamahti kuhia veneeseen. Eli ei se kalaonnen toivottaminenkaa taida olla huonosta.

Kommentointi on suljettu.